Monday, June 3, 2013

LITTLE BDAY CELEBRATION FOR ME


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillahhhhh ... memang agak suprise dalam 70% lahh kan ... exceli dah dpt rasakan , bila anak2 tanye nak beli mana kek sedap2 ... berapa anggaran kek kalau sederhana .. bila akak tanye utk apa ? mereka jawab ayah nak makan .. haa nie semua gara2 kakak nina punya idealah kan .. ekekke .. masa tuu memang x perasan layie .. ingtakan sungguh bila budak2 nie cakap ayah mereka nak makan .. siap minta duit dgn hubby ekkekee ..

kan , macam2 budak2 nie .. rupanya mereka dah pakat dgn ayah mereka .. bila dah beli tuu senyap2 simpan dlm peti dibahagian bawah .. akak diamkan aje .. yelah masa tu x ingat yg kek tuu utk sesiapa .. memang rasa nak buka .. siap si zahrien cakap , ibu .. gi lah tgk kek saper tuu .. hahahah kakak dia punyelah marah , cakap adik mengada2 .... siap pesan , tu kita makan ngan ayah bila ayah nak makan aje .. ahhaha macam2 ... lucu lak bila mengigatkan nyee kembali

yang paling lucu bila si kakak cakap .. kat kedai x der no 7 ibu .. ada no 9 jee .. kakak beli je ! .. adehhh sib baik lahhh no belakang 9 , kalau depan 9 muahhahaha nayaaaaaaaa ...

 apa2 punn pandai kakak dan adik zahrien pilih kek ...
kata zahrien dia x nak kek kecil , beli kek besar utk ibu ... ekkeke .. sedappp .. blue berry kek .. not bad taste anak dara aku nie ekekke ....

 haaa tgk wajah x semengah mana ibu tuu , kami baru balik bfast di luar pagi sabtu tuu ... bila balik rumah akak masuk bilik .. konon nak buka tudung .. tapi entah macam mana kuar balik .. bila kuar balik nampak lahh hubby bawa cake .. suprisee ! kata anak2 ... eppy bday ibu !!! ... owhhh so sweeet ... siap ada background lagu happy bday dari chipmunks tuu .. adohaiiiiiiiiiiii


alhamdulillah selamat sudah .. kek pun dah habis .. seyess sedap kek nie .. akak makan dlm portion yg sederhana dan 2 kali makan kekeke .. ok lahh not bad sbb bukan homemade punye kek kan .. soo syukur alhamdulillah atas kesungguhan dari anak2 dan suami utk cake dan suprise yg x berapa nak menjadi sbb ibu macam dah tahu ekkekek .. apa2 punn effort tuu memang membuatkan ibu terharu

IBU LOVE ALL OF U !!!! ..........
bergenang air mata bila memikirkan usia semakin meninggalkan kita dengan pelbagai dugaan dan cabaran .. semoga allah memberikan aku lebih semangat dan kekuatan dlm mengharungi kehidupan ini .. aminnnnnnnnnnnnnn

ps : baru perasan dlm pic nie , akak letak kek atas kotak herbalife , kotak brg herbalife tuu baru sampai mlm tu , letak je atas meja .. sekali hubby letak kek atas tuu .. duk sebuk2 nak bergambar .. x sempat nak alih kann .. ekkekek x senonoh kann ekkeke .. bedal lahhh !


17 comments:

  1. alhamdulillah, sweetnya anak2 dan suami buat surprise untuk ibu dia ye. takpe kak, anggap itu sbg penguat diri kita utk lebih berjaya inshaa allah

    ReplyDelete
  2. Happy birthday ieda. Suka kakak tengok. walau kita tak harap kek itu semua tapi ingatan mereka buat kita terharu.

    Moga ikatan kasih berpanjangan.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday kak... :-)

    Waah kejutan, anak2 dh besr, dh pndai gembirakan mak.. :-)

    ReplyDelete
  4. Salam Sis..

    Selamat menyambut hari lahir. Sweetnya anak-anak nak belikan kek..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. bagusnya adik beradik berpakat..

    ReplyDelete
  6. pastinya terharukan kak..

    eh2 dh lain blog akk..

    ReplyDelete
  7. happy besday kak...pandai ank2 akak buat surprise..hehe

    ReplyDelete
  8. hapi belated birth kak..kiut la kek akk :)

    ReplyDelete
  9. wah wah bestnya dapat sambut bersama keluarga... emmm itulh kn... bila usia meningkat... emmm risau..

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir kak. Smoga panjang umur, Dimurahkan rezeki, diberi kesihata yg baik, diberkati kehidupan dunia dan akhirat. Dan smoga business bertambah maju ☺☺

    ReplyDelete
  11. Hepi besday kak.. Semoga pnjang umur,murah rezeki dan sht2 selalu..Amin
    Cantik blog baru akk nie.. :D

    ReplyDelete
  12. mesti akak tacing abes kan dgn usaha anak2 & husband nk bg surpsire 2 he3...

    hepi belated besday, kak...

    ReplyDelete
  13. happy besday ieda...semiga bahagia selalu murah rezeki.

    ReplyDelete
  14. Salam K.Ieda..
    huhu.. mesti terharu dirai mcm ni..
    Sanah Helwah Kak :)

    ReplyDelete
  15. Simple tapi bila jadi kejutan mmg terharu kn kak.. Hehe...

    ReplyDelete
  16. happy bday kak ieda!!! comel jek takde no 7 no 9 pon jadilah..hehehe..nway, sweetlah kakak husbnd n anak2 akak bg suprise..mesti terharu kan..=)

    ReplyDelete
  17. So sweet family ni..one happy family la...suka deqla tgk... ;-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...