Wednesday, June 12, 2013

HA KAN DAH KENA !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahahha kan .. ada berani !



sumber : FB

ps : dapat perkhabaran dari sedara akak , salah seorang cucu sedara tuk kami meninggal dunia kerana kemalangan jalan raya ketika membonceng motor di ktn , akibat cedera agak parah di kepala , arwah x dpt diselamatkan .. sedihnya , arwah masih muda dan hujung tahun ini akan mengambil peperiksaan SPM ..
hhuhu , sungguh ajal x pernah kenal usia dan akan dtg bila tiba masanya ..
sebentar lagi akak dan ummi akan pergi melawat , katanya akan kebumi sblm zuhur ... semoga arwah tenang disana .. al fatihah

28 comments:

  1. Itulah jgn mudah nak kutuk org. Malu tak kalau tak tahu org yg dikutuk dah jadi isteri si kawan tu..

    ReplyDelete
  2. hahah sentap terus
    suka2 ati je mulut tu xtahu pe cer..sepak laju2 kang ko ni kenapa ha hahahaha

    alfatihah tuk arwah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ieda

    selidik dulu.....


    Al Fatihah untuk Allahyarham

    ReplyDelete
  4. ampeh je sms tu, terus tukar tajuk bile dpt tau kebenarnyer

    al fatihah utk arwah sedara akak tu

    ReplyDelete
  5. he3 msg x boleh blah...

    * Al Fatihah utk arwah

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. msg tuuuuu ;D

    Al-fatihah untuk arwah..

    ReplyDelete
  7. kikiki lawak je kan kak sms tuh.. senyum sorang2 sy baca..

    Al-fatihah utk arwah..

    ReplyDelete
  8. Terkedu kot dia pastu kan kak?

    Moga rohnya dirahmati Allah

    ReplyDelete
  9. SESETENGAH manusia dan busuk hati mmg sgt akrab....kan dah terkena btg hidung sendiri...hidung yg sedia ada tak mancung jd bertambah kemek...

    P/S: Innalillahiwainnailaihirajiuun...
    Al-Fatihah...muda lagi..ajal sudah menjemput...

    ReplyDelete
  10. Sedap betul kutuk org kan...alfatihah..

    ReplyDelete
  11. al fatihah..

    tiba2 teringat anak sulung kt asrama, sebaya umurnya..

    ReplyDelete
  12. Uishhhhh!!
    Kak Ida..
    Terus nak belanja mkn erk..
    Hik3!!!!
    Kak Ida, miss u so much..
    Alfatihah buat arwah..
    Takziah dr kami kak..

    ReplyDelete
  13. hee..hee... kalau akak dah tercekik dah anak tekak.. hee

    ReplyDelete
  14. alfatihah..semoga tenang rohnya di sana

    ReplyDelete
  15. kutuk x ingat... hehehehe

    p/s: Alfatihah...

    ReplyDelete
  16. orang macam tu kita layan baik2 je.. moga berubah ke arah kebaikanlah hendakNYA dia.. ;)

    ReplyDelete
  17. tuler suka hatijer... kan dah kantoi..

    ReplyDelete
  18. terus jer nak belanja makan yer...hehe

    Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  19. Terus tukar topik! Haha...

    al fatihah buat arwah

    ReplyDelete
  20. hamik ko sejibik...tula lain kali x tau citer jangan nak main cakap ikut sedap mulut jer... sekali kena bash...sentapppp... terus senduuuu...

    *al-fatihah...

    ReplyDelete
  21. semoga dicucuri rahmat ke atas rohnya..amin

    ReplyDelete
  22. wakakak poyo jeer... sure mamat tu malu kan

    takziah ... huuhh moge dia tabah ..
    cm kwn zr , ms weols nak SPM ayah dia meningal dlm tido .. sibbaik dia grad ngn cemerlang

    ReplyDelete
  23. moral : berhati2 bila berkata2..huhu

    ReplyDelete
  24. semalam pun izan ada baca di fb, anak kepada kawan kakak izan masa sekolah dulu pun meninggal dunia akibat kemalangan jln raya.

    moga Allah mencucuri rahmat ke atas arwah...

    ReplyDelete
  25. Amboiii sesd oren ckp cam tu..kutuk dpn2 namanya tu..hihi..Al-fatihah buat arwah....

    ReplyDelete
  26. suka2
    je nak kutuk org kan kak

    alfatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...