Tuesday, June 18, 2013

(GAMBAR)Marion Caunter Hamil Anak Kedua


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

aduhhh dia nie dah nak dpt anak kedua dah .. x leh ke sopan sikit ! .. kawin dgn org islam kan .. malu tgk .. kalau ye pun nak tunjuk bb bumb kann ! ... sopann lah sikit .. pakailah skirt labuh ke .. blaus labuh keee .. nie .... aduhaiii kesiannnnnnnnnnnnnn kat SM nasaruddin nie .. tulah !

Tahniah kepada pasangan Marion Caunter dan suaminya SM Nasaruddin kerana bakal menimang cahaya mata kedua. Berita ini diumumkan sendiri oleh Marion di laman Instagram miliknya sebentar tadi dengan gambar yang menunjukkan dirinya dengan baby bump yang semakin kelihatan.


marioncaunterYup! Leia Rose is gonna be a big sister :) @smnasarudin and I are thrilled and feel so blessed. Pls keep us in your prayers for a smooth and safe journey.
Pasangan ini telah berkahwin pada 16 Disember 2010 dan telah memiliki cahaya mata pertama iaitu Leia Rose Caunter. Semoga kehamilan Marion dipermudahkan dan selamat menyambut kelahiran bayi kedua dari kami di BeautifulNara.com

sumber : abang NARA

ishhh sorry cakaplah .. memang x berkenan kalau pregnant lady pakai pakaian macam nie .. dia dah islam kan .. sekurang2nya jagalah adap susila berpakaian .. hormati pemakaian kalau x boleh sempurna menutup aurat .. org akan paham ..

apa2punn semoga selamat lahh sehingga ke kelahiran .. hurmmmmmmmmm
( emo lak ahkak pagi2 niee huhuh )



29 comments:

  1. tersepit baby dlm 2, mama pakai baju ketat2 huyaiiiiii

    ReplyDelete
  2. malu nengok eh..

    tapi mg kandungan dia selamat

    ReplyDelete
  3. Kureng respect dgn org mcm ni. Gaya je lebih.

    ReplyDelete
  4. hehehe....comel jer....

    ReplyDelete
  5. mgandung pon tetap sesi dehhh..fuhhh

    ReplyDelete
  6. skirt tu pendek sangat.... hu hu hu... kalau pakai legging boleh lagi accept la... ermm...kalau skirt tu panjang pun boleh...lagi elok...semoga dia diberikan hidayah...hu hu hu....

    wah... dah nampak baby bump....baby bump Farah cinonet jer baru...he he he...

    ReplyDelete
  7. elok ke ibu ngndung pakai bju ketat2 ni..huhuh

    ReplyDelete
  8. Sesungguhnya ibu mengandung ni mmg dah kelihatan seksi sgt2 walaupun pakai jubah ker.. Tshirt biasa ker.. Seluar agogo ker.. Perut yg berisi baby tu mmg dah terlampau seksi.. Kalo lg sorok kan bentuknya lg nampak seksinya.. Sbb org akan tertanya2 alahai ngandung ker x perasan pon perut kecik.. Keh3!!!! Apapun tahniah pd pasangan ni & selamat menerima bayi yg sihat sempurna & comel.. Aminnnnnn!!! Psttttt kak ieda, ina rindu waktu zaman ngandungkan Aqil Naim dlu.. ;)

    ReplyDelete
  9. eh dh anak ke2 dh.wahhhh cepat.

    ReplyDelete
  10. marion counter...ngandung pun tetap slimmelim..
    akak dah berdotcom ek...layoutpage pun dah lain...caiyokk2 kak...

    ReplyDelete
  11. biasa la kak...
    org glamour gini la..

    semoga terbuka hati dia utk berubah..ameen..

    ReplyDelete
  12. Semoga mendapat hidayah untuk berubah kepada yang lebih baik

    ReplyDelete
  13. tak pe lah kak...kita doakan yg baik2 je utk dia...

    ReplyDelete
  14. tahniahlah, sebab tu KA suka tgk kate middleton pakai sopan je even pregie2 ni hehehe

    ReplyDelete
  15. suami...kelak akan dipersoalkan...apa pun semoga diberikan perubahan kepada yg lebih baik nnt...

    ReplyDelete
  16. cepatnya dah dpt anak yg ke 2 pulak.

    ReplyDelete
  17. cepatnya dah dpt anak yg ke 2 pulak.

    ReplyDelete
  18. marion caunter sape x kenal
    host E!MTV bagai
    dr dulu dah mmg dia sexy
    tp dia ni mmg lawooooooo

    suh suami dia bimbing dia...lau suami pun wat x tahu pasal tutup aurat bagai..dua2 pun sama

    doa yg terbaik tuk dia dan famili dia amin

    hahahaha kbai

    ReplyDelete
  19. semoga ibu dan anak selamat dan sihat sentiasa.. Aamiin..

    ReplyDelete
  20. fuh kak...cer tgk chanel die tu kak...rm20k sebijik tu kak...juling bijik mate tgk hahahahahahah

    biase latu kak...golongan2 gini mmg mcm tu....moden sgt...

    ReplyDelete
  21. Alhamdulialhhh,rezeki.Semoga suaminya dpt mendidik isterinya ni.....& diberikn hidayah satu hari nanti.Aamiin

    ReplyDelete
  22. wpun mngadung kena gak jaga aurat... wajib!!... xpe lah.. moga Allah beri hidayah padaya dan suaminya juga...

    ReplyDelete
  23. seksi sangat tu preggy mommy.. huhu..

    ReplyDelete
  24. sekali imbas tengok gambar nadia ingatkan mat salleh mana tadi. sekali baca laaaa, isteri bos besar naza rupanyaaa :)

    ReplyDelete
  25. Seksi tu. Tahniah buat mereka.

    ReplyDelete
  26. Tahniahhhh!! :)

    Bestnyewr lahai :D

    ReplyDelete
  27. Setuju dgn akk...masok islam tp..err....xkan semata nk kawen ..?? Hurmm ssh nk ckp..apepun tahniah la...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...