Thursday, June 27, 2013

Brad Pitt & Angelina Jolie Mahu Tambah Anak


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

Untungnya bila org kaya nie kan ... nak semua benda boleh dpt , sampai nak tambah anak punnn x kesah .. ambil anak angkat seramai mana .. pasti meriah dan bahagia hidup dikelilingi anak yang pelbagai pesen dan rupe .. macam si angie dan brad nielah .. seronok tgk keluarga mereka yang meriah dengan anak2 ..
hai lahhh kalau akak kaya raya macam mereka juga , rasanya nak ada anak angkat ramai2 .. ada ramai pembantu dan boleh tgkkan mereka .. bahagianya hidup sebagai anak selebriti yang mempunyai segalanya ..

angie dan brad bersama anak2 mereka

HIDUP bersama enam orang anak nampaknya belum cukup buat pasangan selebriti Brad Pitt dan Angelina Jolie apabila mereka dikhabarkan mahu menambah seorang lagi anak angkat. Menurut laporan The Sun Angelina tertarik untuk mengambil seorang anak perempuan dari Yordania, Syria selepas mengunjungi kem pelarian di negara itu.

Selain itu, Brad dan Angelina juga mahu menambah seorang lagi anak kandung dan jika dikira, pasangan itu bakal memiliki seramai lapan orang anak. Bagi Brad dan Angelina, lebih ramai anak adalah lebih baik," kata sumber.

Saat ini pasangan itu telah memiliki tiga orang anak angkat sebelum ini iaitu Maddox, 11, dari Kemboja, Pax, 9 (Vietnam) dan Zahara, 8, (Etopia). Manakala tiga orang anak kandung iaitu Shiloh, 7, yang lahir di Namibia serta anak kembar Vivienne dan Knox (4 tahun) pula lahir di Perancis.

sumber : mstar


9 comments:

  1. kat Malaysia mmg xde la mcm ni sbb kos hidup tinggi, kalu org kaya plak xnk anak ramai.. pling rmai pun 2 je..sy nk je anak ramai tapi sbb kerja, jadi terhad.. kna berhnti kerja la sblum umur 40 kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. betul ckp akak tu kak..kalo berduit semua bende boleh jadi kan kak...meriah tgk anak dieorg ni...pelbagai bangse ade hah hehheeheh......

    wahh die nak beranak lagi kak....kat sane umur dah lanjut pun tak kisah nak beranak lagi kan kak...kite kat sini kejar sebelum 35 tahun kalo nak preggy pun....kalo terpreggy umur atas 35 siap laa special care kat klinik n hospital kan kak....

    ReplyDelete
  3. Baguslah diorang ni.. walaupun dah ada anak sendiri, tp tetap ambil anak angkat ;)

    ReplyDelete
  4. duit bnyk takpe...upah je org jaga smbil-sambil diaorg bela..

    ReplyDelete
  5. yes, duit dia byk. pe ada hal anak ramai :-)

    ReplyDelete
  6. Orang berduit. Boleh lah tambah anak ramai2 ☺☺

    ReplyDelete
  7. X ksh la ank ramai kalo dah berharta...nk bawak ke mana harta kalo x diberi pd ank2 nti..hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...