Monday, June 17, 2013

BERCANDA DI PASIRAN PANTEIII !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

kisah cuti sekolah baru2 ini .. kan akak cakap akak x kemana2 kan .. bila anak2 merengek nak pi mandi manda , akak dah pening kepala dah , ayah dia ashik kerja ajee kan .. last2 akak suh zahrien je pi cakap ngan hubby petang tuu kita ke Pantai Sepat nie .. haaa habis kess .. senang dekat aje .. lagipun anak2 jarang sgt dapat mandi pantai sbb hubby x suke ..

sekali zahrien cakap ayah suh siap .. kita gi ptg nie .. adehhh kelam kelibut akak mengoreng apa sahaja yg ada dlm frozen utk bekalan kami santai2 petang tuu .. macam lipas kudung .. alaaaaa bukan kena buat punn grg2 aje .. amanina settlekan baju2 adik .. sabriena ambil apa yg akak arahkan .. settle ! bedezup kami ke pantai sepat yg kira2 1/2 jam perjalanan dari pekan .. petang tuu kami sampai pantai jam 5.30 .. so ada lebih kurang 2 jam kami bersantai2 disini ..


 
cantik permandangan , org x berapa ramai .. tapi ok lah kann ;)

 nenda macam biasa .. duk santai2 dgn akak sahaja .. akak x mandi .. jadi pemerhati dari jauh
sahaja ekekke ;)

 





bukan main seronok bdk2 nie kan .. haaa ;) mandi lah puas2 .. sib baikk hubby nak tgk kan mereka ..
acee gile kalau main biorrkan mereka mandi bertiga aje !

 sengih x dptr mandi .. macam biasa ibu jadi camera woman x bertauliah ! ngehx3

 lapor ! naik bilas2 makannnnnnnnnn ;)
budak yg x nak naik sbb nak mandi lagi .. kata ayah dia , x naik tinggal kat sini aje .. keciput dia lari bilas badan dgn ayah dia .. ekkee takut kena tinggal kat situ ! ...

 pos ngader ibu .. jgn ada sesiapa jelesss .. mana2 pergi kena ada TAB .. duit tuu ! ..

pic ngader lagi dgn zahrien .. sempat lagi tuu !

oh terima kasih pujaan hatiku ini ! ... bila dtg mood baik dia .. laju2 dia ajak JOM ! kalau bukan mood dia , kita cakap apa punn ujung2 telinga aje dia dgr huhuh ... TQ sayang ! KAMI LOVE KETAT2 ... tu ikut tuu ada maknaaaaaaaaaa tuuuuuu adeh ! fonat edennn ! ouch !!! ;))

paham ? ... x paham x poorrrrrrrrrr eh .. larikkkkkkkkkkkkkk ;))


32 comments:

  1. saya takot mandi laut... sila percaya

    ReplyDelete
  2. bestnya bercanda ria tepi pntai bsama klurga..lama suda sy xlepak tepi pantai :)

    ReplyDelete
  3. dah lama xmandi pantai...bestnya

    ReplyDelete
  4. Berseri je muka k.ieda dpt pegi tgk laut. Jeles ;) baru-baru ni teringin juga nak mandi laut. Mcm mengidam je bunyinya :D seronok tgk anak2 k.ieda dpt mandi. Apakah makna ayat akhir tu... larikkkk :)

    ReplyDelete
  5. Kat area mana yer pantai sepat nie...

    ReplyDelete
  6. AlololololO!!
    Baiknya incik hubby akak..
    Tp mmg btoi kot kak deme kalo anak ajak..
    Huh!! Laju jer JOM..
    Kalo kita ya Allah!! Jenuh nak renyeh2.. Hik3!!!
    Seronok tgk akak ngan anak2 bergambor..
    Anak2 mst menja kan..
    Tambah2 si hero pujaan hati tu..
    Hi3!!!!!

    ReplyDelete
  7. amboi...bestnyer akak bercanda...iap berkelah lagi tu...besh2

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ieda

    kena pandai cari hari dan masa en hubby tu...

    ReplyDelete
  9. pantai sepat mmg cantik, kami k k'tanpn tak sempat nak g pantai, terkejar2 manjang..

    ReplyDelete
  10. hahahah paham kot ke saya tak paham hiksss

    ReplyDelete
  11. ala2 da lama x p mandi pantaiiii

    ReplyDelete
  12. kih3..senyum2 saye bace gak..ape yg seyum pon xtau ;p

    ReplyDelete
  13. kemain ibu ye..akak x nyanyi dgn abg ke..dindaaaaa....kanda... burung pun turut menyanyi..

    ReplyDelete
  14. seronok bwk ank2 mandi laut ni..mcm bese sy pun selalau jadi pemerhati je,,bukan takut tp x suka..lbh suka mandi air kolam..seronoknya ada nenda lg..jeles lak sy..moga panjang umo dia..

    ReplyDelete
  15. syoknya..bercanda di persisiran pantai..dpt lak rasa angin sepoi2 bahasa :)

    ReplyDelete
  16. seronoknya bercanda canda tepi pantai kan kak

    ReplyDelete
  17. bila dapat peluang.. jangan lepaskan walaupun ada makna.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  18. wah seronok sesekali bercanda ditepian pantai..bekalan nmpk ringkas tp sedap..:)

    ReplyDelete
  19. kalau tak rancang selalunya muah je jadi apa apa rancangan, kan? bestnya dapat ke tepi pantai.... lagi dengan ada anak dara yang rajin menolong, mmg best betullah...

    ReplyDelete
  20. wah mmg seronok kelah2 tepi pantai mcm ni !

    ReplyDelete
  21. ada makna???meh bisik2..hehehe

    ReplyDelete
  22. Dah lama x mandi laut...

    ReplyDelete
  23. Seronok kannn....but I like lake more...pantai ni mcm takut sikit..heeee

    ReplyDelete
  24. kira unplanned la ni. tp tetap seronok diorang dpt bermandi manda..

    ReplyDelete
  25. waaaaa.. seronok.. :)

    ReplyDelete
  26. biasanya selepas mandi manda mmg perut akan jadi lapar bangat...hehe

    ReplyDelete
  27. bercanda bersama tersayang ler paling syiokkkan...

    ReplyDelete
  28. kaum laki gitu la kak..
    kalau dia ajak "jom"
    ha jom la dia..haha...

    ReplyDelete
  29. sekali sekala layankan anak2 dan suami..eh? hehehe

    ReplyDelete
  30. bestnyer picnic..lama dah tak picnic....

    ReplyDelete
  31. Syoknyeeee menikmati keindahan bumi Allah....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...