Tuesday, May 21, 2013

SR CARROT CAKE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah ... sejak akhir2 nie .. memang terasa sgt2 tekak nie nak makan carrot cake .. tapi serius cakap x tahu nak order mana yg sedap .. yang rasa pure ! ... alhamdulillah last weekand waktu adik akak balik bawa tv baru tuu , akak dah kirim dia belikan kek carrot dari SR nie 3 bekas .. bukan ape .. kalau satu bekas buat celah gigi aje ..  kebetulan dia yg pergi pilihkan tv tuu di ktn soo akak kirim terus dgn dia ..

akk kalau bab2 elektronik nie , gadget2 nie memang minta adik akak lah yg pilih dan tgkkan , dia lebih mahir .. kang kalau akk yang cari susah pula .. apa function2 yg penting terus hilang ekeke .. kalau hubby , lagilah .. dia tahu tgk aje hurmmmmmm ;)


nikmatnyee bila dpt makan cake SR nie ..
sedap x leh cakap lah kannn .. cam geram je bila tgk dia potong macam nie .. kecikkk huhuhu



nak tahu siapa yg selok sgt makan nyeee .. hurmmm mestilah zahrien .. dia yg lebih2 lak makan , sampai akak kena sorok2 layie .. siap pesan , ibu nanti adik nak kek macam nie lagi ..hohoohoh macam2 lah anak nie .. akak ingat macam tu juga , ingat sok2 beli sebijik betul ... haa bagi puas makan kan ..
kalau SR nie sedapp sahaja kek2 dia .. ;) terbaik ..............

layan aje lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh petang2 nieeee

ps : berbuka apa erkk .. hurmm dah masak , ingat nak berbuka shake dulu , lepas isyak baru makan nasi .. insyallahhhh ;)



12 comments:

  1. Carrot Cake secret recipe mmg terbaik...sedapnya...

    ReplyDelete
  2. Teringat carrot kek kawan saya buat. Saya rasa kek dia lg sedap dari secret resepi ;) bukan saya je yg kata. Kawan lain yg cuba pun ckp mcm tu. Tp jauh ddk kat Melaka. Asyik teringat kek dia je kak ida. Bukan CK je, semua kek dia sedap. Kagum dgn dia.

    ReplyDelete
  3. macam mana ae rasa carrot cake tu? teringin nak rasa tapi sebab dengar ada carrot macam takut xsedap pulak..

    ReplyDelete
  4. dah hrga sebiji RM120+++, mmg itulah sewajarnya potongan SR, nak camner kan??

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    baru lepas layannnnn....he he

    ReplyDelete
  6. bagus akak ni, disiplin...saya selalu je lupa dengan shake tu hiksss

    ReplyDelete
  7. sedapnye carrot cake..
    kek SR semuanye sedap2...

    ReplyDelete
  8. sedapnya.. dj belum pernah lg try cake carrot ni kat SR.. dj ni hantu coklat sikit .. hehe

    by: djdanchef
    (djdanchef.blogspot.com)

    ReplyDelete
  9. Nampak pun terliur...patutla zahrien mkn byk...

    ReplyDelete
  10. kureng gemor kot.. deqla ni kalo mkn kek mesti nk ada yg rasa cekelat or vanilla...hihi..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...