Wednesday, May 15, 2013

Sharifah Sakinah Mohon Maaf, Video Sekadar Gurauan

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

siapa pernah tgk video ala2 gile pelakon nie .. uishhh malu nak letak sini .. itupun akak tgk sbb anak akak btahu , ada kuar dlm FB mereka .. bayang tuu benda2 macam nie mudah menular dlm media sosial kita jari ini ...  dan apa komen akak .. sesal dulu x berguna lagi ! ... semoga ia menjadi pengajaran buat artis setahun jagung nie ... 

malu sbb dia muda , islam .. paling sedih dia adalah icon remaja ! .. soo !  


****************

Selepas tersebarnya video Sharifah Sakinah yang boleh dikategorikan agak lucah, pelbagai kritikan dan kutukan telah diterima oleh empunya badan. Secara jujur, memang tak wajar video sebegitu dirakamkan oleh seseorang yang bergelar selebriti beragama Islam. Agak memalukan.


Berkata kepada Utusan Malaysia hari ini, Sharifah Sakinah memohon maaf dan berkata video tersebut adalah sekadar gurauan. Kata Sharifah Sakinah:-
Saya rasa mungkin sebelum ini tidak ada artis yang berani berbuat begitu, sebenarnya mereka salah faham. Ianya sekadar gurauan. Ketika saya merakamkan video berkenaan, Anzalna turut berada bersama saya. Kalau diikutkan memang saya berperwatakan gila-gila, mungkin ramai yang tidak kenal saya sehingga melabelkan saya sebegitu

Video tersebut telah pun dipadamkan oleh Anzalna. Semoga kejadian ini akan dijadikan pengajaran buat Sharifah Sakinah dan artis-artis lain. Kalau kemaruk sangat nak buat video, buat video Gwiyomi pun ok dah. Lebih terserlah kecomelan berbanding video mengarut sebelum ini.

petikan : abang NARA

oh erkkkk ! ..............




15 comments:

  1. aikk.. mana pegi komen yg seblm ni kak??? huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. aslkm..mcm2 artis skrg ni..saja nak cari glamor..

    ReplyDelete
  3. nak kurus tapi macam mana?

    ReplyDelete
  4. mcm tu la mentaliti artis..baut salah,minta maaf..tak pikir panjang sblm buat..saja nak mencapap..:(

    ReplyDelete
  5. Hi, chantek perumpuan tu...balek tunjuk mak tentu mak suka, ha ha.
    Have a fun weekend, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  6. public figures nowadays....tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  7. syarifah sakinah ni mmg x tahu malu sikit, benci betul tgk dia. mcm x bertamdun je,,,huhu..

    btw, salam jumaat dari jaa...dan selamat menyambut ramadhan al mubarak.. (^_^)

    ReplyDelete
  8. Assalam,
    Nak gila gila nak berlakon gediks sesama muslimah takpa asalkan jangan rakam, pastu ada org sebarkan. Jgn percaya kawan2 nih...kwn baik pun boleh tolong sebarkan aib kita..huhuhu..

    ReplyDelete
  9. artis malaysia ni sekarang macam-macam

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah , dah kahwin dah budak ni ... harap x buat perangai lagi ...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...