Thursday, May 30, 2013

SEMINAR FACEBOOK POWER DI GAMBANG RESORT CITY

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

baru2 ini akak ada sertai seminar facebook power secara percuma ini di Gambang Resort City .. alhamdulillah 2 minggu daftar , banyak yg dapat di pelajari ... syukur lah .. sebenarnya x dpt nak ambil gambar suasana didalam dewan , tidak dibenarkan , even nak rekod ke ape ke semua x boleh .. ia adalah milik mutlak co rishwork ini ...

so far ok lahh , nak cerita banyak pun x der apa yg dpt dikongsikan disini , kebanyakannya adalah perkara basic utk berbisnes di dalam FB , rasanya semua dah tahu ,. cuma kaedah yg di terangkan lebih berkesan lah .. akak pergi ditemani suami nasib baik cik abang nak .. bukan senang dia nak ke tempat macam nie .. yelah dia x berapa tahu kan , x macam akak yg hari2 terdedah dengan IT .. tu punn outer sahaja , kalau inner IT nie sowi lahhh huhuhuh

 Mr Brian Tan nie sangat2 lah bagus dan humble orgnyaaa .. sngat bagus dan sharing dia sangat jelas dan x kedekut ilmu ... dia banyak bagi tips2 menarik mengenai berniaga dgn FB nie .. kira cara yang betul lah ;)

 hubby yg sangat sporting aritu !



ramainya org nak menimba ilmu .. alhamdulillah , cara dan teknik2 menggunakan FB tak lah diberikan pendedahan meluas , ia lebih kepada menceritakan pengalaman mereka2 yg berjaya dengan berniaga melalui FB .. dan mr brian tan tu banyak menceritakan kisah dia juga ..

by the end program nie menggalakkan kita ke seminar seterusnya iaitu ADVANCE FACEBOOK POWER yang lebih detail dan berbayar ... haa nie diadakan di KL dan Shah Alam .. yeee ada 3 pakej seminar yg ditawarkan bermula dengan RM 1000 sehingga RM 3000.00 .. soo nak berjaya , kenalah berkorban sikit kan .. akak ?? x pergilah koot , cukup lah sekadar mendapat ilmu serba sedikit dgn FB nie .. lagipun jauh , x mungkin akak nak ajak hubby dgn keadaan dia yg sebuk nie .. huhuhu

insyaallahhh jika ada peluang macam nie .. akan akak joint lagi ... ;)

11 comments:

  1. bagus seminar mcm ni...percuma lak tu....

    ReplyDelete
  2. aritu denaihati ada buat bengkel cara buat duit dgn blog kalau x silap.. yuran rm50 je.. tp x dpt nak join..

    ReplyDelete
  3. seronok dapt peluang sertai seminar mcm tu kan kak...klu ada d tempat saya teringin gak nak join...hehe

    ReplyDelete
  4. kalau ada yg dekat melaka, sure aida join!!!

    ReplyDelete
  5. lau pasal fb ke blog ni kan bgs nak join free lak tu byk ilmu leh pelajari untung akk dpt pergi

    ReplyDelete
  6. Eh ramai nyer org yg join
    Mcm seminar yg sorang blogger tu join but beza hat tu blog hat fb ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

    ReplyDelete
  7. wahh bestnye seminar mcm ni..on9 fb pun bole jana pendptn.. xde la sia2 jek...huhu..

    ReplyDelete
  8. bestnyer seminar fb ni, mnunjukkan skrg dgn fb pun bleh tambah duit poket

    by: djdanchef
    djdanchef.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Bertuah akak dapat join seminar macam ni....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...