Tuesday, May 28, 2013

RUMAH PALING SEMPIT DI DUNIA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

lambat pula bersiaran akak arinie .. ada banyak kerja perlu diselesaikan dulu .. nak2 email2 yg melibatkan kerja huhuh .. macam tuulah bila dah kerja sendiri dari rumah ;)

oh ya berbalik pada tajuk entry nie .. ada terbaca dalam salah satu laman google pasal jenis rumah nie .. terfikir tak uolsss huhuh nak duduk rumah sekecil dan sesempit ini ..
tapi inilah hakikatnya .. rumah begini ada di negara2 termaju di dunia .. selagi boleh dibuat dengan kaedah yg pelik2 begini , mereka akan buat .. yang peliknya , ada yang mendiami rumah macam nie ... aduhhh akak tgk akak lemas ! huhuhu




 dapur ! kat mana nak masak ?? kat mana nak makan ??



dan ini adalah gambaran ilustrator ! .... huh

oh ya pasal shampoo semalam yang akak up entry shampoo herbal aloe adalah produk HERBALIFE , harganya murah sahaja jika dibandingkan dengan kesan yang diterima oleh akak , jadi akak rasakan berbaloi dengan apa yg dah akak beli .. tanpa ragu kerana ia berkesan .. soo tepuk dada tanya selera , jika rasakan mahal , ekekek agak2 leh ke cari shampoo yang lebih berkesan dari ini ! ... ;) kadang2 kita x boleh berkira dalam membelikan yang terbaik buat diri kita , bukan org lain .. harga mampu milik ;)

kalau x paham whatsapp akak .. akak sedia membantu ;)
 

13 comments:

  1. lorhh.. sempitnyaaa... x bernapas kalo camni...apa pun tak boleh..hahahaa...

    ReplyDelete
  2. Keciknya. Compact betul! mana nak letak baju2?? huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. alorrrrrrrrrrrrrrrr rimasnya, ishhhhhhhhhh tak sanggup akak

    ReplyDelete
  4. Salam Ieda...klu umah dah sempit camni....mkn kedai lar hari2.Mana tahan bau mskan diruang yg sempit (^_^)

    ReplyDelete
  5. X rela nk dok rmh gini... Eee... Tpi ok gak la blh bygkn mcm dok dlm kubur kot... Heee

    ReplyDelete
  6. gile kak kalo umah gini..semak otak aku tgk kak hahaahaha..rase tekepong ajek hah....ni kompom ni kak kentut satu umah boleh bauu hahhhahhhaahahah

    ReplyDelete
  7. Huh.. tak sanggup mak.. tapi kalau sorang/bujang/kera sumbang.. ok kot.. hahah :D

    ReplyDelete
  8. kalau sorang falsya okayh lagi kak..tp kalau dh masuk berdua dh terasa semak sgt...

    ReplyDelete
  9. dorang ni selagi ada ruang digunakan sebaiknya ye.. tp tak sangguplah dok rumah camtu.. mgkin sesuai utk org bujang je ni..

    ReplyDelete
  10. walau pun sempit n kecik...tapi kemas kan kak

    ReplyDelete
  11. Tak sanggup lah saya nak dok sempit2 ni. Mcm tak bley nak bernafas jer.

    ReplyDelete
  12. kecik nyer....tapi nampak cute jugak...


    http://www.chatchantek.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...