Wednesday, May 29, 2013

PRESENTING MY NEW NEPHEW ZAIM HAZRAN HAFIZ

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulilahhhhh x dpt nak cakap apa2 dah ... air mata dan rasa hiba tetiba menerpa bila adik akak yg di KL lumpur tuu tunjukkan kami wajah bb baru dia ! ... syukurr bb yang sangat2 sihat , cergas dan bulat matanya .. ya allahhh TAHNIAH sekali lagi buat adik akak ANN & ZEK atas kehadiran bb mereka ini ... segala harapan dan doa selama ini yang dipanjatkan oleh kami sekeluarga di makbulkan allah .. segala rintihan dan doa adik akan dan suaminya di dengar oleh allah akhirnya ... syukurrr sgt2 .. x terkata dan tergambar rasanya ..

ZAIM HAZRAN HAFIZ 

diberi nama , semoga anak dambaan mereka berdua ini menjadi anak yg soleh serta cerdik pandai ...


 mata yang bulat ! ... geram tgk , sekali imbas ada rupe ayah dia lahhh .. ;))



now already 4 months .. alhamdulillah ... dah seminggu sebenarnya , akk dah siapkan dlm draft entry nie last week dah .. lupe sahaja nak update huhuhu .. skrg nie adik akak ada dengan mak dan ayah di KL .. so ummi akak lah tlg tgkkan zaim semasa ketiadaan adik akak .. hidup dia dah lengkap skrg ini .. segala impian dan harapan dah pun di makbulkan allah walau bukan dari darah daging sendiri .. 

skrg nie .. zaim dah minum susu botol , adik akak dah boleh perah susu utk diberikan pada zaim .. syukur allah permudahkan .. insyaallah dengan izin allah , zaim akan membesar dengan baik menjadikan adik akak sebagai IBU BAPA zaim sehingga ke hujung nyawa ...

anak2 akk skrg nie x sabar nak jumpe zaim , harap2 adik akak ambik cuti dan bawa zaim balik sini .. geram rasanya nak peluk2 bb nie ... ;)




17 comments:

  1. comelnya...geram aunty tengok...

    ReplyDelete
  2. geram tengok pipi bolatnya tu...ermmm

    ReplyDelete
  3. geramnya akak tengok..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kak...
    rezeki anugerah yg istimewa utk adik akak n suami...
    semua ini ada hikmah..insyaAllah mudah2an murah rezeki ada akak n suami dia utk menimang zuriat sendiri...ameen...

    #sy pun touching akak..

    ReplyDelete
  5. wah..ensemnye mata..

    tu sapa kencing atas tilam tu??
    nak rotan??
    ekekek

    ReplyDelete
  6. alhamdulilla.. syukur.. semoga bertambh rezeki

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak. comelnya baby2 ni.. geramnyaaaaa!

    ReplyDelete
  8. comel dan babamnyeee.... rasa nk cubit2 je pp dia..hihi...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..tahniah untuk adik akak yek...moga bertambah2 rezki diorg suami isteri untuk dapat anak kandung nnti yek..insyaAllah....BTW baby comel sgt2...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...comelnya zaim kak
    anugerah Allah ta'ala buat adik akak sekeluarga..

    zana pun baru jer ambil anak angkat lelaki kak....

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah atas kurniaan Allah ini...semoga adik akak hepi selalu dgn kehadiran zaim ni...

    InsyaAllah, ada rezeki adik akak akan menimang cahaya mata sendiri...amin...

    ReplyDelete
  12. tengok orang ada baby baru nih buat PM teringin jugak...hehe

    ReplyDelete
  13. comel zaim...tahniah! ieda asal muar ke?

    ReplyDelete
  14. alahai comelnya zaim...nak cium sikit..muahhhh

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah kak....
    Comel sangat baby tu...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...