Sunday, May 19, 2013

NEW PIZZA HUT IN THE HOUSE !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lama mengidamkan nak makan pizza ..
hubby akak jenis x suke makan pizza nie .. kalau diberi pilihan KFC , McD dan Pizza , dia akan pilih KFC huhuhu .. soo kalau nak makan memang akak akan beli PHD nie lah .. mudah ... anak2 dan akak makan pizza , dia makan nasi ! .. kalau bg kat dia pun , dia jamah sahaja .. haa nie kebetulan adik akak belikan masa dia balik ke sini ... syukur lah ada org belanja hari tuu ekkeke ;)


 new pizza in the house !... alhamdulillah ..
syukur lah merasa jugak .. dah lama ada pizza hut delivery dia Pekan nie .. tapi nak membeli tuu sokmo x ingat + x der masa .. eh ! ekekekke .. tetiba ada org belanja kan .. kira sorong bantal lahhh ...
sedapp giler meh !

kalau ada sesiapa yg belum try , boleh try lah !
sedapp x leh nak cakap ... cuma dia sedikit nipis ..   x macam pizza di bawah nie .. tapi rasa dia lebih sedap dari pizza dibawah nie ... alhamdulillahh 

pizza ape kenama punn x ingat dah .. janji sodap .. tapi yg nie anak2 pun x suke jugak ! ... hurmm hubby lagilah .. terus x makan huhuhu




promo nie dah habis ye ! ... sekadar nak bagi tahu peta PHD di pekan aje 

ps : sesekali rewardkan diri dengan fast food macam nie ok lah kan .. sbb kami nie sebulan sekali pun belum tentu dpt makan fast food nie .. ;)





8 comments:

  1. sedapnyer! apalagi bila org belanja..samala hubby kita. dia tak makan piza juga tapi akak dan anak2 hantu piza.bila kami mkn piza hubby mkn kfc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaha kan kak ..
      saya selalu gak buat gitu , selalunya beli bawak balik rumah lah
      KFC anak2 pun suke , kalau hubby nak makan memang dia bawa anak2 sama .. ;)

      Delete
  2. Hehe.. Dh dekat syok la.. Srlalu je dpt rasa promosi terbaru..

    ReplyDelete
  3. waaaa.. rindu nak makan pizza.. hehe

    ReplyDelete
  4. Kena anak kakak dia call terus ieda. Tunggulah tak lama Zahrien pun macam tu juga. Dia call dulu baru minta duit dengan kita... sedap yg baru itu sebab banyak cheese dia kan. Tapi anak kakak tetap suka pizza pepperoni juga...

    ReplyDelete
  5. aduhh terliurnya pizza yang pertama tu.....malam ni nak ajak putera kayangan makan piza la hehehe

    ReplyDelete
  6. Nampak best atas tu..
    nak kene cuba ni...
    Jap kak, apa nama pizza nye tu??

    ReplyDelete
  7. baru semlm deqla mkn pizza.. pizza kat pasa malam je la..hahahhaa

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...