Tuesday, May 28, 2013

NASI GORENG PEDAS & FROZEN KARIPAP / PAU KACANG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahahhaha nie menu pagi tadi , tapi dah terupdate utk lunch lah pulakk .. ok kann huhuhu .. maklumlahh skrg nie ada masa main tekan aje apa yg ada didalam draft nie .. sekali menu bfast lah pulak .. alhamdulillah , macam biasa bila cuti sekolah nie pagi2 lagi akak dah sediakan bfast , rutin yang sama sahaja sehari2an samaada budak2 nie sekolah atau tidak ..

nasi grg simple , frozen yang digoreng oleh anak dara akak amanina ... bila cuti sekolah nie , anak2 memang akak akan kerah bangun awal tolong akak di dapur .. sebab tuu frozen tuu tergaring ekekek .. anak dara punyee hal kann .. si sabriena grg keropok tuu .. semua ada bahagian masing2 ;)

 

 
 dah lama x makan frozen nie .. skrg nie penjualan frozen agak slow .. yelah sejak dah x kerja nie .. nak buat macam mana .. insyaallah rejeki allah ada dimana2 .. akak percaya itu .. ;)

 ini sabriena yg grg .. sedap gak keropok nie bila makan bersama dengan nasi grg akak yg x seberapa nie ..


ala apa ada hal dengan nasi grg simple akak nie ... boleh lahh ..masakan org kampung aje ;)

uolss dah makan kannnnnnnnnnn soo ok lah tgk menu2 akak nie ;)



18 comments:

  1. hurmmmm..nasib baik timing kak ieda publish ngam2 ngan time lunch..hehehehe..feveret falsya makan nasi goreng ngan kopok ikan..;D

    ReplyDelete
  2. haha.. kak tau x,..punya la takot nk scroll down..sbb pasti tergoda dgn menu tu smua.. huhu..sadis...perot dah la laparrrrr....

    ReplyDelete
  3. nyum..nyum..sedapnya kak

    ReplyDelete
  4. ni bkn simple lg nih kak... dh sedap nih....
    bagus tul anak dara akak, masing2 nk menolong

    ReplyDelete
  5. Bestnya anak dara dah boleh tlg didapur

    ReplyDelete
  6. saya makin malas nak masak sekarang ni..mikhail la..dia ajar saya asyik beli bungkus je..hahaha

    ReplyDelete
  7. akak...nasi goren frozen? ada yer?

    ehehehe siannye sy..tak tau ada...

    wah senang la..

    dan menarik betul kaler nasi goreng tu....teknik gambar pun cantik2

    ReplyDelete
  8. terliur tengok nasi goreng tu.. emm yum yum

    ReplyDelete
  9. Dah nama pun anak dara tak banyak sikit kena masak juga ieda. Ok juga Sabriena boleh diharap jadi kakak..

    ReplyDelete
  10. pengsan zila..macam2 ada plak kat sini..kenyang singgah..

    ReplyDelete
  11. lapar...tau2 je tghari el x mkn..hahaha

    ReplyDelete
  12. Sedapnya. Rajin anak dara akk.

    ReplyDelete
  13. rajinnya kakak...good girl

    ReplyDelete
  14. ada ummmm.. hehe.. tapi kalau ejulz makan nasik goreng tu, menangis kot.. hehe.. ejulz x mkn pedas.. hehe

    ReplyDelete
  15. Wah... Mcm synye menu je kak.. Kalu mkn nasi goreng mesti mkn dgn keropok syur tu..sedaappp.. :-)

    ReplyDelete
  16. cepat2 intan aleh pandangan..sebab diriku dah tergoda..tgk nasi goreng tu humang aihhh..lapooo kak..da la pg n x sarapan..uwaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...