Tuesday, May 7, 2013

MEE HON GRG SAHAJA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wahh sedar x sedar dah jam 11.46 ye .. huhuhu , walau cuti macam biasa .. banyak benda kena settlekan dulu .. hari2 macam nie lah .. rutin biasa ..
dan ini adalah sarapan yg akak sediakan buat anak2 .. kira x makan nasi lah kan kkeke ..

ada banyak lebih .. akak masak nasi dan grg ikan sahaja ... hari nie nak santai2 sbb lepas zuhur kami nak ke HTAA , dpt khabaran yg anak sepupu akk xcident semalam .. so hari nie kami nak pi melawat .. semoga dia x apa2 lahhh ... 



mee hun simple shaja .. anak2 suke macam nie .. pecah telur banyak2 kan .. akak x makan layie nie .. sbb akak shake pagi2 tadi ;)
soo lepas nie nak pi makan bersama nasi sedikit .. sedikit je ahahha leh caye ke ???

ok2 .. nak sambung BW .. winduu ngan uolss ! 




24 comments:

  1. hai kak.. sedap mihun nmpk.. hihi...mintak sikittt... ;p

    ReplyDelete
  2. suka bihhun goreng gini simple2 je ..klu letak rencah ikan bilis lagi sedap ...

    ReplyDelete
  3. sib baik akak baru lepas makan, kalu idok maunya mengidam mihun goreng

    ReplyDelete
  4. mee hoon atau mee kasar yg digoreng simple, pecah telur tu yg paling best sebenarnya! :P

    ReplyDelete
  5. sy suka bihun & wat telor dadar potong halus2 ;)

    ReplyDelete
  6. suka jugak.. simple tp sedap. hehe

    ReplyDelete
  7. aah sangat sedap..suka gak ngan bihun masak gitu...

    ReplyDelete
  8. Simple pun nampak sangat sedap

    ReplyDelete
  9. Sedapnya... Dh la tgh lapa nih.. Huhu..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Ieda

    moga anak sepupu tu cepat sembuh

    ReplyDelete
  11. kak, simple tp sedapppppp ;)

    ReplyDelete
  12. sedap je tgknya..aish..tergoda!

    ReplyDelete
  13. kak nak meehoonnnnnnn sedapnyeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. simple pon kak..kalau dah lapa..mmg sedap lahhh..hihi

    ReplyDelete
  15. lapo lea pulak petang2 nih.. hu3

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum kakak...
    lame sy tak singgah cni..tuptup tgk pic makanan lak yer.. buat mak buyung telan air liuq je ni..hehe..

    ReplyDelete
  17. kak ieda rindunyaaaaaaaaaa
    nak mehon goreng satu dulang lapaq ni xmkn lg..hoho

    ReplyDelete
  18. tak menahan tgk bihun tu..hehe

    ReplyDelete
  19. sedapnya, malam2 ni pekena mihun pun sodaapp

    ReplyDelete
  20. Simple macammane pun tetap lieya terliur kak...paling lieya suke tgk nasi goreng akak laaa...kalo akak buat post pasal nasi goreng mmg telan2 air liur lieya kak hehehehehehe

    Untung anak2 akak ari2 mkn air tgn emaknye...lieya ni harap weekend je laa masak beriye kak...kalo ari keje sempat buat bekpes je laa...

    ReplyDelete
  21. tentu akak seronok dengan kehidupan sekarang, kan?

    ada banyak masa dan pengendalinya akak sdiri.. seronok aktiviti masak pun, tak terkejar2, kan?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...