Friday, May 31, 2013

MEE GORENG CUTI SEKOLAH AJE !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

lambat lagi bersiaran pagi ini ... pagi jumaat yg indah lagi barakah ... alhamdulillah , walau lewat bersiaran , namun semua telah siap , makan punn beress dah .. mee grg simple permintaan anak2 sempena cuti sekolah .. bukan lah special mana punn .. janji lengkap ada semuanya ...

memang dah lama akak x buat mee grg kuning nie .. memang x suke .. bila ada permintaan dari anak2 akak baru buat .. amaninalah dari mula cuti sekolah sampai lah hari ini baru berkesempatan buatkan untuk mereka .. haaaa inilah hasilnya .. janji semua kerja siap ..

mee grg simple untuk family ...


suka taruk togeh ! ... gantikan sawi .. anak2 kurang makan huhuhu

kuih beli sahaja .. x buat yeee .. x cukup masa dahhh ;)



alhamdulillah menu simple sarapan pagi di hari jumaat yg indah .. fuh ! siap semua kerja2 rumah .. sidai kain , kemas .. sarapan ... kemas bilik .. susun atur semuanya .. ubah selera ekekek ..
syukur allah berikan tenaga yg lebih dan x rasa penat pun ... yelah dengan teamix herbalife .. semua boleh .. x pernah pancit .. kalau pancit punn sbb kan cuaca panas kannn ;)

memang hebat penangan teamix & dan aloevera ... super energy ! ........ TQ allah .. TQ herbalife ! make my life easier ! ................... ;)

ok2 ... membebel aje .. tgk pic ajelah .. nak BW kejap ... tadaaaaaaaaaaaaaa

20 comments:

  1. semuanya nmpk menyelerakan.. sedap.. :)

    ReplyDelete
  2. sedap tu..igtkan kuih pun akak buat d..hihi

    ReplyDelete
  3. menarik bekpes akak...telan air liur lieya tgk tau kak...suke style mee goreng mcm akak buat tu...tak kering tak basah sgt...just nice jek....peberet lieya kalo mee goreng ni kak....rase mcm nak buat mee goreng plak esok bile tgk pic akak ni kak hehehehe...

    lieya pun suke boh tahu mcm akak buat nie....tapi tulaa, lieya sorang jek laa yg makan ...budak2 ni termasuk bapak budak elak2 terkaut tahu sekali hahaahahahaha....

    ReplyDelete
  4. dana kalu mls mkn nasi sesekali tuh suke goreng mee,suke bt mee grg bodo je kak jnji ada toge banyak ngn telor udah la...

    akak pun sama cam org terengganu ek, mkn mee ke mehun msti ada kopok goreng

    ReplyDelete
  5. sedap tgk mee goreng tu kak...

    saya pulak kalau buat mee, x suka letak tauge, mesti nak letak sawi banyak2...heheh...

    ReplyDelete
  6. yummy kak....suka mee goreng....tp depend pada yg msk...sbb mee grg ni tak kena gaya mmg xsedap...=)

    ReplyDelete
  7. semua menyelerakan.. ;D

    ReplyDelete
  8. rajinnyer masak...semangat nak sarapan gitu..ehe

    ReplyDelete
  9. akak penah dgr x makanan yg seksi? haaa.. mcm makanan2 yg kat ats ni la..seksi bebenor.. hihihi..terliurnya mata memandang..menggoda nafsu mkn ku..kohkohkoh..

    ReplyDelete
  10. kak ieda tak suke makan mee kuning ehh..saya plak yg tgk ni rasa terliur..nmpak sedapmye mee goreng akak..^_^

    ReplyDelete
  11. Simple pun nampak sedap.. janji anak suka makan.. :)

    ReplyDelete
  12. Salam K.Iedamimi..
    dah rupe mcm mee goreng basah..nyum!!! peberet cma ni..nak2 limpah dgn taugeh & kucai..
    rrrrr... :p

    ReplyDelete
  13. bab mee goreng ni, kalau org lain masak, kemain lagi akak makan tp bila buat sendiri biarpn lauk pauk melebihi mee, tekak ni tak teringinpun nak makan biarpn hubby & anak2 kata sedap sgt, terukkan peel??

    ReplyDelete
  14. aloo ada lagi tak kakak..zila dtg lewat harini..

    ReplyDelete
  15. akkkkkkkkkkk
    mee goreng 1
    telur mate kebo atas taruh
    kira bape semua hahaha

    ReplyDelete
  16. Nmpk mcm mee goreng mamak... Sedappp... :-)

    ReplyDelete
  17. buat cikna terliur je kak. ;)

    ReplyDelete
  18. sedpanya, terliur tengoknya nyummy

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...