Wednesday, May 29, 2013

MASIH INGATKAH EDIKA YUSOF ?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaa siapa kenal pelakon nie ?? angkat keyboard ! ahahhaha akk dulu minattt sgt2 sbb dia handsome .. tapi tgk dia skrg ! ... handsomelah juga .. cuma dah nampak dia semakin matang dan berusia dah kan ;)
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..


Masih ingat lagi tak pelakon kacak, seksi, bertubuh sasa dan tinggi lampai, Edika Yusof yang popular sekitar tahun 80-an. Dulu dia pernah berlakon bersama-sama dengan Zeila Jalil dan juga Noreen Noor 
Di’atas ini ialah gambar terbaru Edika Yusof yang kini sudah botak!

sumber : mediamalaya

siapa masih ingat lakonan dia didalam filem mana yang meninggalkan kesan .. akak cuma ingat dia dalam MARIA MARIANA haaaaaaaaaaaa kan kan .. ngeh2 watak kontrol macho , bercinta dgn adik tapi nak lamar kakak .. adehhhhhhhhh typical melayu ! ahhahahha


24 comments:

  1. of course ler ingat kak...dia ni kan melets dulu... btw, pernah terbaca sekali dulu...dia botak sebab wife dia sakit...

    ReplyDelete
  2. mesti laa ingat... dia ngan ziana zain naik moto beso tuu..ehe

    ReplyDelete
  3. sy pun ingat yg dlm maria mariana tu :-)

    ReplyDelete
  4. last dia belakon dalam maria mariana la..

    ReplyDelete
  5. ye.. ingt lagi kak... dia ni bercinta dgn mariana pas tu terpikat pulak dgn kakak maria, kakak mariana tu...hihi... =)

    ReplyDelete
  6. Walau dah tua still encem lagi..Hehehee

    ReplyDelete
  7. ingat juga tp akak kurang minat pula dgn lakonan dia.. hehehe...

    ReplyDelete
  8. hehehe ingat lagi, masa zaman tu habis ensem dah tu hehehe

    ReplyDelete
  9. dulu2 js minat kt dia ni..terutama time iklan minyak rambut tu..lupa la plak brand apa...hikhik..
    kira hemsem arrr dia dulu...hehe..

    ReplyDelete
  10. Minattttttt kak..giler ensem dia dulu..hehe.. skrg dh botak :-)

    ReplyDelete
  11. Kira ok la tu. Tomok muda2 dah botak. lagi kesian

    ReplyDelete
  12. owhhhh..dye ke..hehe

    ReplyDelete
  13. Masih hensem dia kak ieda ;)

    ReplyDelete
  14. owh.. yang berlakon cite xxray kalo x silap.. hehe

    ReplyDelete
  15. muka matured dah skang kan..

    ReplyDelete
  16. oooo..dia ni dlu mmg macho dan ensem..skrg ni diaa dah mcm tenggelam..dah lama dia x berlakon kan!!

    ReplyDelete
  17. salam kak ieda...ingat ingat...dulu minat dia sebab hensem..hahhaa..wife dia sakit kan

    ReplyDelete
  18. Masih hensem mcm dulu jgj, dulu dia pemes berlakon iklan kan

    ReplyDelete
  19. dulu hensem skun mcm dah kurus skit..hensem lagi cik abe kito deh hahahaha..skun dia dh kawin ke cam mn kak

    ReplyDelete
  20. pernah tgok dia ni dlm beberapa filem dulu.. tp xtahu nama.. skrg bru tau

    by: djdanchef
    djdanchef.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Ingat kak...
    Hehehehehe...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...