Tuesday, May 14, 2013

KAD HARI IBU : SUNGGUH TERHARU !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah , setiap anak mempunyai nilai dan etika hasil didikan kedua orang tua , kita sahaja yg tahu kelemahan dan kelebihan anak masing2 .. dan kelebihan yg mereka perolehi haruslah kita sanjungi dan kelemahan mereka haruslah kita dokongi ... syukur kerana setiap hari sejak akak bekerja dari rumah , banyak perkara yg akak belajar mengenai keperluan , peningkatan dan kelemahan anak2 ... sedar atau tidak .. ia memerlukan ketinggian kesabaran yg kuat ...

aduhh dah melalut dah aku kannns .. apa2 punnn adakalanya senyum , adakalanya tangis .. ini kali sayu sbb menerima kad2 handmade dari anak2 buat akak terkedu ... yelahhh mula tuu akak bg hadiah utk mak akak sempena hari ibu .. tup2 anak2 ada kad pula di atas katil .. mana tidak nyeee ... senyummm dalam sayu ........ 


dari kakak dan anggah 

dari kakak nina 


dari anggah sabriena 


yg kreatif tuu anggah lah ... siap taruk pic kawin akak dan bunge2 layie ekekke .. macam2 anak2 nie .. imaginasi tinggi .. tapi x der kata2 .. x pandai nak karang katanyeee .. haii anak ..

sesekali tgk macam nie lucu dan terharu kan ;)




25 comments:

  1. sweet... Selamat Hari Ibu Kak Ieda

    ReplyDelete
  2. ya ALLAH,pasti akk sgguh3 terharu....

    ReplyDelete
  3. So sweet. Kretif palk tu anak2 akak ☺☺

    ReplyDelete
  4. mst terharu bila anak2 buat seseuatu utk hrgai ibunya... soo.. kreatif ank2 akk... :)

    ReplyDelete
  5. eh eh.. nampak gambar sanding ieda & suami tu yg mahal tu... sekali pandang mcm syarifah aini.. hehehe...

    slmt hari ibu buat ieda...

    ReplyDelete
  6. alololo....sweeet...manissss sgttt...walau hanya sekadar kad....hati kita tetap gembira kan sis....

    ReplyDelete
  7. Alahaiiiii sweet n comey kak....gigih cari pic kawin hah nak tepek hehehehe...dpt tgk pic kawin akak heheheheh...cantik akak....kelasss rambut curly2 gituu....mcm pic mak lieya kawin dulu kak...

    Abis laa pokok bunge akak togel ye kene amik ngan anak2 tuk jadi bahan hiasan kad hehhehe....setahun sekali dpt kad special...hepi n berbunga2 hati kan kak....lieya tahun ni x semeriah tahun2 lepas kak sbb mase budak2 ni sekolah tadika yg rajin buat....ni kene plak time exam mmg xde laa kad comey2 ni...bgn pagi wish je.....

    Semoga kite wanita semua menjadi ibu yg terbaik utk anak2 kite kan kak....

    ReplyDelete
  8. sweetnya.. siap ngan bunga2an lagi..

    ReplyDelete
  9. cantik...suka gambar kakak kat atas kerusi tu dedua comel...rajin anak2 akak buat kad..

    ReplyDelete
  10. paling best dpt tgk pic kawin akk tu hehe lawaaaa okeh.

    anak2 buat benda simple pun kita boleh touching kan kak ..

    ReplyDelete
  11. ,,mmg terharu sgtlah, hadiah tu x penting ingatan tu yang paling kita hargai kan

    ReplyDelete
  12. tulah hasil tangan anak la paling menyentuh hati kan..bila mana diaorang menghargai kita..Hakikatnya dia memang sayang kita setiap hari kan kak...Wow saya teruja nengok gambar sanding akak tu? Macam artis glamer laa...

    ReplyDelete
  13. sgtlah sweet tau kak ieda...siap ngan gambo lagi...alahaiiii..

    ReplyDelete
  14. sweetnya kak ida...best dah jadi mak ni kan..sentiasa dihargai..hehehe

    ReplyDelete
  15. Kreatif meraka ieda... tunggulah 2 tahun lagi Zahrein pun akan ikut buat juga..

    ReplyDelete
  16. Salam Ieda...kretifnya anak2 Ieda!.Yg penting mereka sgt menghargai ieda...kad2 yg depa buat tu xdak juai kat kedai tau.Simpanlh buat kenangan :)
    Wah!rambut kembang2 ya masa brsanding dulu..hihihi.Cantik!!

    ReplyDelete
  17. fuiyo rambut akk msa kahwin..lebatnyaaaaaa

    terharu anak bg kad..sy kena tggu darwisy besar pandai buat kad lah nmpknya..hehe

    ReplyDelete
  18. sangat dihargai kan kak ieda..

    ReplyDelete
  19. Kreatinya ank2 akk.. Terharukan bila ank2 bg kad mcmni.. :)
    Selamat hari ibu kak..

    ReplyDelete
  20. alolo...sweetnye anak2 akak.. cantik plak tu.. mmg terharu la kan... bertuahnya akak... =)

    ReplyDelete
  21. alahai...saya pun terharu tgk anak2 kak kasi kad istimewa nie...

    ):

    ReplyDelete
  22. uyooooo hebatnya pic kawen akk.hehehehe.nk tgk ag pic kawen.pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

    ReplyDelete
  23. aida dpt gaks semlm...
    best kan???

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...