Saturday, May 11, 2013

IEDAIMMI BLOGSHOP IS ONLINE NOW !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah , dengan usaha dan kesungguhan yang ada maka dengan rasminya saya membuka lama iedaimmi blogshop buat anda - anda semua layari .. ahahha dah macam iklan berbayar lak ekekek ...

ok2 ... dah lama rasanya nak buka laman blogshop kepunyaan akak sendiri , akhirnya terhasil juga ... akak memulakan blogshop akak ini dengan mengiklankan mengenai sabun profez detergent dan maajun kesihatan kampung dari tuk sedara akak ..

dah lama x bercerita perkembangan maajun kesihatan tuk sedara akak tu kan .. bukan apa , semuanya disebabkan kekangan masa yg sangat terhad . Walau ada orang membuat tempahan , tapi akak jarang update disini ... kini setelah laman blogshop ini di buat , insyaallah semua info2 terbaru mengenai product2 akan akak update disini ...

 
  laman blogshop yang simple dari akak ..

JOM RAMAI2 SINGGAH UNTUK BERKENALAN DAN SEKIRANYA SUDI SILALAH FOLLOW ;))

ps : kepenatan mengupdate blogshop akk sampai x sedar hari nie akk berpuasa , memang x rasa keletihannya , dapat lah tidur selelap sebentar tadi .. skrg dah bangun untk bersiap2 nak buat persiapan untuk berbuka puasa ... teringin nak buat MEE KARI NYONYA .. ahaaaaaa nie semua penangan mee kari lieya latif ! ... ekkekek  
 

9 comments:

  1. Hope bisnes akak sukses...

    ReplyDelete
  2. salam singgah kak..
    semoga berjaya k.. ^^

    ReplyDelete
  3. selamat maju jaya kak..nak gi tengok jap :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dah ada blogshop...semoga terus maju...
    In Shaa Allah, akan terjah ke sana nanti...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak ieda!!! seronoknya dah ada online shop, moga sukses ye, nnati aju singgah ye

    ReplyDelete
  6. tahniah kak.
    sy pun baca entry lieya ttg mee kari terus2 terliur hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..tahniah kak

    ReplyDelete
  8. wahhh berbisnes ye kak.. moga sukses ye!

    ReplyDelete
  9. Semoga maju jaya Kak...:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...