Thursday, May 2, 2013

HARI CUTI BERSAMA ROTI CANAI BANJIR !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wahh ramai yg masih bercuti lagi ke hari nie ?? mana tahu nak sambung terus ke cuti hari mengundi ! seronokkkk cuti nie ekekek .. ecehh macam lah akak nie bekerja lagi muhahaha ...

ok2 , semalam kami ke warung roti canai paling kami anak beranak suke , ummi dan ayah x ikut sbb mereka ada hal .. maklumlah YB muahha sebuk kalah menteri .. soo akak bawa nenek dan anak2 bfast di luar shja .. dah lama x pekena roti canai banji kegemaran akk , suami dan anak2 .. jom ape layieeeeeeeeeee moh layan ! 

 anak teruna akak x yah cakap lah kan .. suke sgt makan nasi .. kalau bukan dirumah nasi lemak memang pilihan dia .. kalau di rumah , makan nasi dulu , lepas tuu baru makan benda lain ! aci .... anggah tgk ape tuu ?? aishhhhh
 
 nenda yg teruja bila diajak makan bersama di luar .. dia memang suke makan luar .. siap pandai ajak anak2 dan cucu makan di luar , konon nak belanja ! aahhahah .. macam2 nenda akak nie ... dia dah semakin lupa .. :(
 nasi lemak kegemaran zahrien dan nenda ... kena makan nasi ..
sepingga 2.00 ... aci !


rm 2.00 juga !
 yeahhhhhhhhhh its come ! inilah yg dirinduu oleh kami2 muahhahaha
jgn jelesss roti canai banjir memang menjadi pilihan ..
punah ranah diet kuuu pagi tu ..nak wat canner .. semua sebab anak2 lah umpan ibu x yah shake pagi nie .. nak ajak makan roti canai banjir nie ..

haaaaaaaaa sape suke makan macam akak makan nie ..
sila angkat keyboard ! 
dan sila lap air liuq yg dah hampir2 nak jatuh tuu 
agaggagaggaga ;))   







24 comments:

  1. akakkk.... saya telah lapar kembali! he heh e... roti canai banjir memang terbaik...nak nak lagi kalau roti telur...fave saya tu... he hehe...

    ReplyDelete
  2. assalam ieda..suami acik kalau makan roti canai mesti mintak yang banjir

    ReplyDelete
  3. Amboi bestnye mkn2..

    Akak tau x adik x pandai mkn roti banjir. Ehehe, rada kenyang sangat kalau dah kembang tu. sure x abis

    ReplyDelete
  4. Perghhh kak!!! Roti banjir die mmg menggiurkan....suke style gini....sedapnye slurpppp slurpppp kan kak...lagi2 roti canai tu garing n dibanjir ngan kuah dal sedap...

    ReplyDelete
  5. Kakak jaaaarang makan roti canai bila kena pagi ini aduhai tak terkata ieda... banyak-banyak kuah sedapnyaaa:)

    ReplyDelete
  6. kak ieda..mmg nmpk kaw la roti banjir tuh.....;D

    ReplyDelete
  7. eh..ieda dah tak kerja ke..banyak citer terlepas ni...gara2 tak sihat,..

    ReplyDelete
  8. klu makan roti canai ..
    tk suka kuah dal ..
    pasti nak kari ..
    lg best klu ada daging masak hitam bagi banjir ..

    ReplyDelete
  9. roti banjir kuah kari & sambal lebey + teh tarik... perghhhhh

    ReplyDelete
  10. aku mmg suka banjir tp tak mo sambal nk kari ngan dal saje ...mahalnye roti banjir RM2 ke biji tu ... mak aih mmg punah diet

    ReplyDelete
  11. Sedapnya roti canai banjir tu.. Dj xsuka kuah yg asing dgn roti canai nampak sikit je rasa.. Kalau kuah banjir nampak byk dan rasa puas.. Hihi

    By: djdanchef
    (djdanchef.blogspot.com)

    ReplyDelete
  12. perghhhh..
    roti banjir...

    memang sedap...syiok...
    tapi takleh layan selalu..haha

    ReplyDelete
  13. saje la tu buat akak terliur ya ieda? roti banjir tu....tak menahannnnn.

    ReplyDelete
  14. sy suka nasi lemak cm ni dr nasi lemak bgkus siap2 tu..hehe..

    ReplyDelete
  15. Salam K.iedamimi...
    huhuh..n.lemak & roti canai tu mmg banjir la! :)

    ReplyDelete
  16. tak berapa minat yg banjir..nanti kembang tekak nak makan..uhhuhuhu

    ReplyDelete
  17. roti canai banjir tu sungguh menyusuk kalbu okehhh!!!

    ReplyDelete
  18. yeayyy yang banjir tu sedap!
    berselera terus saya tengok anak akak makan..

    ReplyDelete
  19. Ooooo sedapnya..saya pun suka makan roti banjir macam ni..tp dulu masa awal kawin, malu nk tunjuk pgai ni..lama sikit dh tak malu dah..

    ReplyDelete
  20. memang suka lah roti canai banjir. rasa nak hirup2 kuahnya. hehe..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...