Friday, May 31, 2013

GURU WANITA TANPA PAKAIAN DAN TEMAN LELAKI DI CEKUP !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

apalah nak jadi ngan cikgu2 skrg kan .. moral dah semakin teruk ! eh eh semuanya ke .. yee sebab kan adanya cikgu2 macam nie lah institusi guru selalu dipandang rendah sahaja ... kalau ada guru2 yg bagus selalu di tempelak dengan perangai buruk dlm kes2 macam nie ...

maluuuuuuuu sgt2 .. bila dgr guru perempuan .. dah hilang kewarasan diri , bila jadi macam nie .. masuk surat khabar siap ada pic .. nah .. malukan .... x tahulah bagaimana perasaan ibu bapa yg membesarkan guru ini .. atau dia x der mak dan ayah utk dia kesahkan ?? apa punnn semua ini kita jadikan renungan .. jgn sesekali kita tersalah langkah sebegini ... buruk padahnya .. gelap masa depan guru ini ... baru 25 tahun tuuuuuuuuu


GARA-GARA tidak dapat menahan nafsu, sepasang kekasih berasmara di dalam sebuah rumah di Kampong Batu 9 disini di cekup penduduk, polis dan pegawai penguatkuasa Pejabat Agama Islam Daerah Hilir Perak, baru-baru ini.
 
Setiausaha Jawatankuasa Keselamatan dan Kemajuan Kampong (JKKK) Kampong Baru, Batu 9, Ahmad Bahrom, 59, berkata, penangkapan itu dilakukan setelah penduduk mengintip gerak geri pasangan itu selama dua minggu di rumah milik ibu bapa lelaki tersebut yang dikatakan telah menjadi tempat pasangan itu melempiaskan nafsu.


Menurutnya juga, sebelum ini, ibu bapa lelaki berkenaan dikatakan telah menasihatkan anaknya supaya bernikah dengan gadis pilihanya itu tetapi lelaki tersebut sengaja melengah-lengahkan untuk berkahwin.


“Ketika serbuan dibuat ibu bapa lelaki itu dikatan tiada dirumah, ia memaksa kami untuk memecah pintu depan rumah tersebut yang dikunci kerana pasangan tersebut dikatakan enggan untuk memberi kerjasama.


“Lelaki yang berusia 30-an tersebut adalah seorang kontraktor di kawasan Changkat Jong manakala teman wanitanya yang berusia 25 tahun yang berasal dari Terengganu, adalah merupakan seorang guru yang bertugas si sebuah sekolah menengah di Setapak, Kuala Lumpur, kata ketika ditemui.


Ahmad berkata, ketika serbuan dilakukan, lelaki berkenaan didapati hanya memakai tuala sahaja sementara teman wanitanya berselimut dan berada di atas tilam.

sumber : LINK

Allah SWT menegaskan bahawasanya: 
“Sesungguhnya nafsu itu selalu menyuruh kepada kejahatan, kecuali nafsu yang diberi Rahmat oleh Tuhanku. Sesungguhnya Tuhanku Maha Pengampun lagi Maha Penyayang.” (Yusuf, 53)

17 comments:

  1. jangan lepas kena tangkap that guy belah je.. haru tuuu..

    ReplyDelete
  2. astaghfirullahalazim... moga2 cikgu2 yang ada janganlah bersikap sedemikian rupa... cukuplah yang satu ni...walau kita x tau kan kak?

    ReplyDelete
  3. ok ok dah boleh kawin ape tunggu lg..sedap dh dpt xmo kawin plak...humban dalam api mau huh

    ReplyDelete
  4. hurmm... cikgu sekolah kat setapak? alahaii.. kenal sgt sekolah tu..naseb baik bkn sekolah men convet sentul..huhu..silap hari bulan hilang title cikgu tu..mmg gelap masa dpn.. ish..

    ReplyDelete
  5. Astaghfirullah...
    Moga mereka segera bertaubat dan menikahlah kalau dah tak boleh menahan nafsu. Tak perlu hantaran yg penting mas kahwin. Tapi logiknya sorang kontraktor sorang cikgu tak kan sikit pun tak ada duit kan..

    ReplyDelete
  6. cehhhh...buat malu oghang Perak je...... chaittttt....

    ReplyDelete
  7. Astaghfirullah...harap2 keturunan kita takde perangai mcm ni....

    nauzubillah...

    ReplyDelete
  8. macam-macam kan...

    ReplyDelete
  9. amboi eida, tajuk kemain lg kontroversi, laju jer kemari..

    akak tak berani nak komen, jadi tutup mulut jer smbil jejari menaip..

    ReplyDelete
  10. taktau nak cakap apa... cuma leh cakap astagfirullahalazim...

    ReplyDelete
  11. Guru, kerja Gomen.
    Susah kalau dah ada tindakan undang2..saya tak sure la sebab ni under undang2 Syariah

    ReplyDelete
  12. nauuzubillah, dah disuruh kawin taknak, lebih rela buat maksiat pulak dah

    ReplyDelete
  13. Adoi..malunya sy sbg cikgu.. Mmg puak2 gini la selalu mnjtuhkn martabat guru.. Mmg kna berhenti la ckgu tu jwbnya sbb x layak jadi cikgu... Krna nila setitik rosak susu sebelanga... Huhu.. Malunyeee...

    ReplyDelete
  14. macam2 la sekarang ni.

    ReplyDelete
  15. geleng kepala baca pasal ni

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...