Tuesday, May 7, 2013

FOTO PRA PERKAHWINAN JEHAN & BEEGO

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dalam kekecohan pilihanraya , dua artis popular ini selamat sudah melangsungkan perkahwinan mereka .. alhamdulillah , mana yg baik dicepat2kan kan ...

x sangka desas desus Jehan menikahi wanita korea menjadi kenyataan dengan foto pra perkahwinan mereka ini ... apa2 punn akak doakan mereka berdua bahagia .. orang kata nak jadi suami isteri dan kekal bahagian bila wajah seiras sahaja .. ye ke ?? ngehx3 ....


 



 



pic kredit : rotikaya






pic kredit : abang NARA

   Pada 6 Jun ini, pasangan pelakon Beego dan Linda Hashim akan melangsungkan pernikahan dan seterusnya majlis perkahwinan. Jadi pasangan ini juga sedang giat melangsungkan persiapan perkahwinan.

ps : hari nie santai2 sambil BW ... cuti hari HOL pahang di manfaat sebaiknyaaaaaaa ... hoyey !

22 comments:

  1. Saya boleh nampak Jehan memang bahagia sangat!! Mudah-mudahan terus kekal ke akhir hayat. Untuk beego dan linda selamat menempuh alam perkahwinan.

    ReplyDelete
  2. wah...nape x tau pon...hihi

    ReplyDelete
  3. tu la..Jehan tu..senyap2.tiba2.apa pun...memang sama cantik sama padan & semoga berbahagia selamanya...amin!

    ReplyDelete
  4. Kalau dah artis mesti akhirnya org akan tahu juga ieda..

    ReplyDelete
  5. memang sepadan kedua2 pasangan... nak plak jehan & pasangannya tu.. mmg nampak seiras.. moga mereka semua bahagia selalu..

    ReplyDelete
  6. semoga mereka bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  7. aku suka beego ngan linda tu so comey la

    ReplyDelete
  8. sy pon tkejut... dlm fb kecoh psl pru sekali tselit kawan shared gmbar jehan kawen he3... dpt giyomi lagi kan...

    ReplyDelete
  9. Oooo beego dgn linda ni rupenye kak....tak tau plak...

    Tp suke tang jehan ...dpt org korea lagi...cantik berlesung pipit lagi hah....

    ReplyDelete
  10. Wah.. moga berbahagia la depa yer.. kiki

    ReplyDelete
  11. semoga jehan berbahagia smp ke syurga dgn isteri die..hehehe..comel jerk dieorgggg..

    beegooo ngan lindaaa???...falsya baru tau..mcm mana joyah boleh xtau nie..kuikuikui..

    ReplyDelete
  12. dua-dua nampak sweet

    :)

    cuti ke kak kat kuantan?

    akak kita nak tanya dekat kuantan apa nama restoren arab yg pemes?

    ReplyDelete
  13. timakasih share
    akak ni mmg jarang ikut laman sesawang utk artis ni. Jd, bila kengkawan blogger ada share kat blog dorang leh gak ler akak tumpang amek tau, hehe..

    ReplyDelete
  14. oppa jehan...he he he...apa apa pun semoga kedua2nya bahagia dunia dan akhirat serta berkekalan hendaknya... happy for them...

    ReplyDelete
  15. Semoga kedua2 pasangan ni sentiasa bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat ;)

    ReplyDelete
  16. jehan senyap2 dh nikah yek,kire ok lah dr bercinta je lbh tp tak kawin2 kan... dia pun jenis mata sepet kan, sesuai lah tu...

    beego ni perkahwinan ke 2 kan, semoga kekal bahagia hingga ke akhirnya...

    ReplyDelete
  17. cantiknye fotoshoot depa!! lagi2 yg pegang kucing tu.. comel...

    ReplyDelete
  18. bestnya jehan! congratulations to both of them :)

    ReplyDelete
  19. tahniah untuk mereka.. berbahagialah hendaknyer mereka hingga akhirnya..

    ReplyDelete
  20. doakan saje kedua2 psgn ini yer

    ReplyDelete
  21. tahniah utk kedua2nya... semoga berbahagia ke akhir hayat.. amin..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...