Sunday, May 19, 2013

EJA BERHIJAB KEKAL PULANG DARI UMRAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah , berita yang sangat menggembirakan kita semua ... syukur lah sorang lagi artis yang dah berhijrah ke jalan yang diredhai ... semoga eja berterusan begini dan mendapat hidayah dari allah yg maha kuasa .. aminnnnnnnnn ;) suke dgn lakonan dia .. sangat2 bersahaja dan berkesan .. ;)


 anak dia dah besar dan comel kan ! ...

dia pula maintainnn slim dari awal sampai dah ada anak ! ...
suke2 .. bila nak dpt body macam eja nie ... huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Rasanya baru sahaja tidak berapa lama dahulu kita melihat Eja & keluarga bercuti di mengelilingi Australia dan kali ini ada berita lebih menari untuk di’kongsikan dengan anda semua.

Baru pulang dari mengerjakan umrah baru baru ini, Eja telah mengambil keputusan untuk terus berhijab secara kekal selepas tidak putus putus berdoa dan berkat petunjuk dari Allah.

“Sebenarnya, saya berhajat ingin memakai tudung selepas usia memasuki 40 tahun tetapi hasrat itu terkubur kerana kesibukan saya” “Tahun ini, saya berpeluang membuat umrah sekali lagi dan alhamdulillah apabila balik ke sini saya tidak mahu membuka tudung lagi”

“Saya tidak putus-putus berdoa dan alhamdulillah berkat petunjuk daripada Allah, saya langsung tidak mahu membukanya lagi” “Tetapi, saya tidak mahu bercakap lebih banyak kerana baru lima hari saya pulang ke sini. Semoga Allah permudahkan & menetapkan hati saya untuk terus membawa kebaikan ini,” jelas Eja kepada Media Hiburan.

sumber : rotikaya

ps : ahad nie rasa lemau aje kan ?? ada rasa yg sama tak macam akak ... huhuh nak BW kejap .. semalam x dpt nak BW sbb ada petir , kebetulan bapa saudara dtg dari IBAM .. penuh rumah !

 

11 comments:

  1. kalu org dah comel, pakai le baju bertutup lingkuppn tetap maintain.. tak ke gitu?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, dia pun maintain muda dari dulu, nice :)

    ReplyDelete
  3. Betul kak..smlm tak dpat nk bw. guruh ribut. takut! Alhamdulillah....eja mmg cntik lebih2 lagi bertudung.

    ReplyDelete
  4. eja ni dah la lawa.. pakai tdung makin lawa,

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...semoga terus berhijab...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... moga terus istiqamah... :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...manis jer.

    ReplyDelete
  8. cantek dan alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. Comelnya anak dia.....
    Semoga eja istiqamah.....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...