Monday, May 13, 2013

DAKWAT SAYA MASIH KEKAL !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lebih dari seminggu kita melalui PRU13 kan .. kejam celik , begitu cepat masa berlalu .. kisah2 menarik , sedih , pilu dan macam2 lagi tetap berlalu walau dengan pelbagai ragam manusia ..

hurmm cuma kali nie .. saje nak tepek pic jari ieda yg masih ada dkwat kekal sampai hari nie ... haaaaaaaaaaa

  
haaa see .. kekal kan .. ekeke .. ada tempat x kekal , malah satu tempat mengundi ada yg lain2 saluran x sama kekal dia .. pelik kan .. hurmm

macam hubby akak , dakwat dia balik rumah basuh2 terus hilang .. yug akak nie .. haa sampai hari nie masih ada samar2 ... macam2 hal kan .. pelik memang pelik ...

lain2 botol kah ? hurmmmmmm apa2 pun semua dah selesai .. terima dgn hati terbuka ;)

ps : eh eh uols perasan tak .. pada komen entry terdahulu tuu x berganjak pun jumlah org komen .. tapi bila tekan utk komen , ada ramai yg komen .. any idea kenapa jadi macam tu ?? adehh akk nie dah lah bute IT .. cubalah nak tukar google+ comment tuu .. sekali jadi lak macam tuu .. hurmm ada sesiapa leh btahu kenapa ?

25 comments:

  1. ntah le, akakpn tak berapa nak reti bab2 IT..

    yg akak punya, tanggal pd hari pertama lg..

    Psstt: In shaa allah hari ni akak poskan..

    ReplyDelete
  2. tengok tangan orang gak ler rasanya.. tak samakan... tapi masih der lagi sikit2ler wlupun terpadam...

    ReplyDelete
  3. saya tanggal hari pertama gak. kai sabun je. kak, kak undi siapa? haha boleh ke tanya gitu,

    ReplyDelete
  4. hmm rara hilang dh,dye ikut jugak kak,ada tempat yg calit banyak kali.ada yg sekali je.tu cpt hilang.

    ReplyDelete
  5. Tak reti IT gak.. :-)

    Itulah kan, lain2kan,ada yg tahan bape jm je, ada yg bertahan lama.. herm.. pelik gak..

    ReplyDelete
  6. falsya punye dh ilang..hehe

    aah la kak..falsya xleh nak comment blog akak kalau pakai hp..

    ReplyDelete
  7. sama laa ngan akak, ieda..
    suami akak balik2 dh leh ilang dakwat tp tinggal sket2 tepi2 kuku.
    akak lak baru semalam ilang betul2 walaupun akak ngan suami mengundi kat saluran yg sama, guna botol dakwat pun sama.
    Mgkn tgk kulit jgk laa agaknya, hehe..

    ReplyDelete
  8. haah la..ada lagi kesannya.. tu la, pelik2...huhu.. psl blog deqla xtau lak camne.. sama la buta it..kohkoh..

    ReplyDelete
  9. mungkin kepekatan dakwat tu kot...hubby 2nd day dah hilang.sy???hu...hu...xberpeluang merasa, tahun ni x mengundi..bg chance kat en.suami mengundi kat kg dia...

    ReplyDelete
  10. katanya, sebab botol dakwat tu tak digoncang betul2, tu sebab dakwat nya tak berapa nak kekal...wallahualam ;)

    ReplyDelete
  11. akak punya ada skit lg kt tepi ari ni...yg buat google comment sampai sudah akak tak bleh komen.

    ReplyDelete
  12. Salam Kak Iedamimi..
    huhu..ink kat jari cma hilang hari mengundi tu jugak.. huhu..

    alamak.. xdpt tolong la kak.. x tau... huhuh

    ReplyDelete
  13. tu kuning tu kunyit ke kak ieda, heee~

    ReplyDelete
  14. Kakak dan abang undi tempat tak sama ieda tapi dua-dua tak kekal.

    ReplyDelete
  15. nisah punye dakwat, balik tu je basuh2 terus hilang kekalnya hehe

    ReplyDelete
  16. x tanggal lagi yer, KA punya dah lama hilang hehehe

    ReplyDelete
  17. akak tak tanggal lagi ink tu saya hari pertama dah tanggal dah...

    ReplyDelete
  18. sama macam su kekal lagi

    ReplyDelete
  19. salam Ieda.dakwat kat jari k.atie...3 hari dah hilang TP suami akak...pg ngundi..ptg dah hilang dakwatnya.Hemmmmmm......

    ReplyDelete
  20. Kat jari saya pon masih kekal lagi kak. Memang dorang goncang betul2 botol tu ☺☺

    ReplyDelete
  21. akk punya dakwat pun hilang sehari tu jer...

    ReplyDelete
  22. dakwat kt jari sy pn lom hilang lg..haha pelikkkk! mls nk menyental guna clorox lah bagai..rosak kulit ai nnt..biar je lah dia ilang sendiri kan :)

    ReplyDelete
  23. Saya msh ada lagi skit2 keliling kuku tu... Hubby plak 1st day dah hilang..

    ReplyDelete
  24. Da hilang dh kak.. Xde ksn dh...

    ReplyDelete
  25. saya kalau tukar google komen jadi camtu jugak....blurr kejap...terus tukar lain huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...