Friday, May 3, 2013

Cheryl Samad Kini Mengandung

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wahh x sangka pula pelakon dan pengacara Cheryl Samad nie dah mengandung .. tahniah ! .. yelah liputan majlis pernikahan dia pun x lah mendapat perhatian ramai , even akak sendiri x sangka dia dah kawin dan paling x sangka dia kawin dengan seorang mualaf ! .. alhamdulillah ..

dan paling mengembirakan adalah setelah dua tahun menanti , akhirnya dia dikhabarkan mengandung ! ... wahhhh tahniah sekali lagi buat beliau dan suami ;)
  



Setelah menanti hampir dua tahun akhirnya pengacara serba boleh, Cheryl Samad memuat naik gambar di akaun Instagramnya yang menampakkan dia bakal peroleh cahaya mata sekitar bulan Oktober tahun ini.

Kiranya, dah lama jugak Cheryl simpan berita gembira ini dari pengetahuan umum, mungkin tidak mahu terlalu teruja dengan berita tersebut.

Pengacara rancangan Muzik-Muzik ini juga turut sama mengucapkan terima kasih di atas ucapan tahniah yang ditulis di laman twitter miliknya dari peminat-peminat.

Cheryl Samad telah memilih jejaka Cina muslim, Ng Ping Ho sebagai teman hidup dan bernikah pada 30 April 2011. Tahniah sekali lagi kami ucapkan!

sumber : rotikaya

25 comments:

  1. Owh...tak tau pon yg dia dah kahwin. Tahniah buat mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun sama kes ni. Tak tahu pun cheryl ni dah kawin. Tahniah buat pasangan ni, semoga dia selamat bersalin dan dpat bayi yang comel...

      Delete
  2. dia dah kawen ek? syukur dia dah pregnant :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah utk dia & HB...semoga lps jadi mama nanti...xder la pakai yg sexy2 lagi :D

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya..nnti baby depa mesti comey..;p

    ReplyDelete
  5. Salam K.Ieda..
    tahniah buat Cheryl ngan hubby,,
    alhamdulillah ;)

    ReplyDelete
  6. thanks kak ieda for info.
    serius ayu tak tau dia dh nikah.
    suaminya cina mualaf rupanya

    moga beliau dan baby sihat2 selalu

    ReplyDelete
  7. bila kawen pun saya tak perasan, tapi elok la tu..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. Aah la pasal dia kawin pun tau2 gitu je... Alhamdulillah rezeki tuhan kurniakan

    ReplyDelete
  9. tahniah buat cheryl..

    ReplyDelete
  10. La... kakak lagilah tak tahupun dia dah kawen...

    ReplyDelete
  11. Salam Kak Ieda, mane dapat cite panas ni, hehehe.. Me pun tak tau Cheryl Samad dah kawen.. Syukurlah dia bakal bergelar mama... Tahniah buat mereka...

    ReplyDelete
  12. tau dah dia kawin ngan mualaf.. alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Tak tahu pun dah kahwin.

    ReplyDelete
  14. tahniah..baru tau dia dh kawin...hehe

    ReplyDelete
  15. dah lama tak dengar cerita, rupanya dah kahwin dan bakal menimang cahaya mata..tahniah..

    ReplyDelete
  16. tahniah buat cheryl!!! aah tak tahu pun tu husband dia ye kak

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka berdua...

    ReplyDelete
  18. patut la lama tak nampak kt muzik2.. tahniah

    ReplyDelete
  19. pasal kawen tu tahu..yg mgandung ni bru tahu...hihi.tahniah cheryl dan suami.... :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah Cheryl dan suami :D

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...