Thursday, May 9, 2013

Bobo Kini Di Bawah Naungan MIG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa siapa x kenal BOBO ?? sila angkat kerusi tinggi2 muahhaha .. tudia ! tuah ayam nampak di kaki .. tuah manusia .. siapa yg tahu kan ???

Memang rezeki itu datang dengan cara tidak terduga. Tahniah di ucapkan kepada Bobo yang kini merupakan artis MIG. Semoga kariernya akan lebih berkembang lagi. 


Untuk anda yang tidak pernah melihat aksi Bobo, tontonlah video parody lagu Sayang daripada Shae di bawah. Pastikan tiada makanan di mulut anda. Takut tersembur kena komputer.



ahahhaha x menahan ! macam nie pun laku tau ! .. soo lepas niee leh lah sesiapa yg nakcuba nasib jadi macam BOBO nie .. haa mana tahu leh jadi retis tau ... skrg nie apa2 masukkan aje dlm UTUBE ... senang citer !






24 comments:

  1. ehh bobo...!! haha.. popular dah gara2 lagu parodi sayang tu je kan.. mmg dah rezeki dia..

    ReplyDelete
  2. la..ingatkan si Bobo ni Indon Totok..malaysian rupanya..

    ReplyDelete
  3. Hik3!!!
    Senang je nak glemer skrg ni..
    Tahniah lah BOBO..
    Ina slalu dgor pasal BOBO ni kak..
    Tp x penah sekalipun tgk video dia..
    Riso takut tgh tido nnt pun ngigaukan dia..
    Keh3!!!!

    ReplyDelete
  4. memang rezeki dia.. ;)

    ReplyDelete
  5. Rezeki diakan....
    Jom join bloglist kak Nurul.

    ReplyDelete
  6. Wah.. video dia yg sja2 tu pun laku.. Hehe.. Lpas ni glamer la dia..

    ReplyDelete
  7. uikkkk..tak sangka jadik artis dah..rezeki tol wat aksi gedik2 pon laku..hahaha..kak ieda, tgkla video gwiyomi die..pon kelakar gile..kekekekkee

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ieda

    he he....
    tak sangka

    ReplyDelete
  9. haiyoooooo..ini mcm pun boleh jd artis ke..asal boleh tangkap muat je..hehehe

    ReplyDelete
  10. ayoyo...bobo da jadi retiisssss

    ReplyDelete
  11. rezeki dia lah..
    dulu2 susah nk jadi artis..

    kemudian senang sket...melalui realiti tv

    skang lagi senang...masuk youtube aje, hehe..

    ReplyDelete
  12. Siapa sangka kan, rezeki dia lepas Johan muncul masa ABP kot :D

    ReplyDelete
  13. hahaha tuah badan namanya tu..
    congrats Bobo ;)

    ReplyDelete
  14. kalau dah rezeki kan...:)

    good luck Bobo!! hahaha

    ReplyDelete
  15. ramai dah yg terpikat ngan utube kan dulu cekgu pe nama tu tp dah senyap dah pun sbb bobo dah amik alih huahua

    ReplyDelete
  16. erkkkk cikgu tak kenal bobo...hari ni baru tahu sape bobo ni....tp kan kak,cikgu tak sanggup nk tgk la video dia huhuhu....btl kata akak boleh tersembur

    ReplyDelete
  17. hahaha..gelak dulu..x sanggup nk tengok video sampai abis..geli..hehehe..

    ReplyDelete
  18. fuyoo dan2 dpt jd artis kan.. kelas! mst dia sndri xsangka kan! tp video tu kalo tgk 150juta kali pon kalau xtergelak mmg xsah kan! hahaha

    ReplyDelete
  19. si bobo ni dah jadi artis dah...waa kemainkan...

    ReplyDelete
  20. Wah glemer terus si bobo...suda jadi artis....hehe

    ReplyDelete
  21. Wah glemer terus si bobo...suda jadi artis....hehe

    ReplyDelete
  22. Wah glemer terus si bobo...suda jadi artis....hehe

    ReplyDelete
  23. terus glemer si bobo.. heran..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...