Monday, May 13, 2013

BERSANTAI DI PONDOK BURUK KAMI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah lama dah pic nie didalam draf , x tekan2 utk di publish .. entah lahh kadang2 mood nak berupdate memang ke laut , penyakit M x singgah tapi lebih kurang M lah kan ... ( ape aku cakap nie .. muahhaa fenin ! ) ....

suke tgkkan keletah zahrien bila adik amninya balik ke kampung , sayang benoor ngan adik amninya ini ... hurmmmm kalau mereka berdua , akak memang akan curi2 snap pic mereka .. ini kejadian kebetulan kami ada buat makan2 santai2 petang di teratak pondok buruk kami nie ... soo sama2 saksikan ekekke ( dah macam dlm filem lak ) ......... 

adik amni ralit pandang ape punn akak x ingat dah masa nie ... 
tgk si zahrien kemain sayang kan adiknyeee .. ehem2 ... ekekekek


haa baru leh nampak muke mereka berdua .. puas suh pandang kamera !

minum petang kami di petang itu ... semua simple2 sahaja .. ada lebihan sambal tumis nasi lemak , kami buat jemput2 gentang ... perghh ! terbaik santai2 di petang hari macam nie ... suasana macam duk tepi pantai ekkeke ....

bengkel hubby di belakang pondok kami ini ...



yaaaaaaa tudiaa ! tiba masa dgn aksi anak dara kesayangan kami nie ... hurmm x tahan tgk mata yg bolat2 tuu ... memang membuatkan kami rindu kalau dia dah balik raub nanti ... 

mlm kelmarin amni sampai ke sini jam 12 tgh mlm , si zahrien tahu adik amni nak balik terus bangun dari tidur .. konon nak tunggu adik sampai .. macam2 hal anak2 nie ... ;))






16 comments:

  1. hehehe kak,, mantap ni,, kayaknya lagi ngumpul tu yea kak :) ?

    ReplyDelete
  2. best best...nak nak lagi angin sepoi sepoi bahasa...memang awesome la kak...

    ReplyDelete
  3. kak best nyer makan reramai kat pondok tu...

    ReplyDelete
  4. bestnyer ade pondok besar gini..leh lepak2 sambil hirup udara... zahrien dh berkenan tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat bersantai kat pondok sambil makan2...

    ReplyDelete
  6. sonoknya dpt kumpul ramai2

    ReplyDelete
  7. Bestnya dok sntai2 gtu kan... Hmm.. Rindu suasana kg...

    ReplyDelete
  8. seronok kan minum petang ramai2 dalam pondok mcm tuh...:)

    ReplyDelete
  9. seronok kak... bersantai2 cm nie...

    ReplyDelete
  10. Moment paling indah bila kumpul ramai2 kan...

    ReplyDelete
  11. seronoknya bersantai di gazebo ni kak, mmglah comel si mata boolat ni heheheh

    ReplyDelete
  12. Mmg seronok dpt bersantai mcm ni..

    ReplyDelete
  13. eii comelnye anak pmpn akak tu.. geram kite tgk!!

    ReplyDelete
  14. bestnyer ada pondok yg ala2 gazebo gitu kak.... blh santai2 mkn2 kt situ,msti lg berselera ngn angin sepoi2...

    zahrein nk adik girl ke tu hehehe

    ReplyDelete
  15. bestnye berkumpul mkn kat luar mcm ni... dah mcm pegi berkelah... comelnye anak dara akak..besar ni mesti cantik!

    ReplyDelete
  16. seronoknya...santai atas pondok tue...lagi2 waktu petang..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...