Friday, May 17, 2013

ALHAMDULILLAH REZEKI !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

senyum x kata apa2 .. alhamdulillah last week akk dptkan utk ummi dan family akak .. syukur sgt2 atas rezeki yang allah berikan ... berkat kesabaran dan pelbagai dugaan .. slow2 akak melangkah .. x sangka nampak hasilnya ... syukur .. syukur ... alhamdulillahhhhhhhhhhh kepada allah ... ;)

apa ummi buat muke tuu .. dia risau rumah dia dah semakin semak dgn pertambahan gadget baru ekkekeke


 yang paling suke surelah zahrien kan ... dpt je mlm tuu sok nyeee sebuk duk nangok macam2 citer .. nak2 samsung kali nie boleh cucuk pendrive .. habis semua filem2 yg adik akak download dia tgk .. puas hati katanya .. pic x yah cakap lah ! .... puas hati dan berbaloi2 dgn harganya ;)

tv satu layie bawa ke ruang depan .. ini di ruang tengah dekat dgn dapur .. macam nie punn atuk dan cucu gaduh sbb disini sahaja ada astrok ! huwaaaaaaaaaa .. x nak ngalah utk tgk tv di depan .. nak juga tgk disini .. aduhhhhhhhhhhhh ada satu tv gaduh ... ada 2 tv pun gaduh ! haishhhhhh ...................

TQ allah , TQ Herbalife .. TQ umi dan ayah .......



24 comments:

  1. alhamdulillah...

    sure sonok mak n ayah akak dpt hadiah dr akak ni...

    bsr tv tu...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ngan ayah juga yg nak nie ..
      kena tanye .. kalau mereka x nak susah gak nak beli ekeke
      x nak mereka cakap membazir lah apa lah kan
      so kena tanye dulu ok tak .. ok baru ONN ekekek

      Delete
  2. wah..best tu kak.. alhamdulillah rezeki.. kami gak masih guna tv berat2 gak lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah :) Seronok Zahrien ;D

    ReplyDelete
  4. rezeki yang dikongsi bersama mmg berkatkan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak ..
      saya nak umi dan ayah saya rasa
      disamping anak2 dan suami ..
      alhamdulillah ;)

      Delete
  5. wah,..bestnya tv baru..:)

    ReplyDelete
  6. Alhamdullillah..rezeki..kan.. dpt tv baru.. sukanyaa zahrien yer..

    ReplyDelete
  7. wah..bestnyer....:-)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, syukur..

    Kami gak masih gunakan tv 'singer - menawan keluarga bahagiaaaa....' sejak 17tahun lepas, sayang sbb ia menggunakan duit gaji akak yg pertama.. (alasan semata2, ahakkkkkkkkkkk....)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaha .. kak !
      saya dah guna tv besar gabak tuu since kawin ..
      impian memang nak sgt2 beli tv samsung nie
      alhamdulillah terlaksana .. x sangka saya boleh beli
      syukur dgn rejeki allah
      saya doakan akk pun akan dpt suatu hari nanti
      tv skrg dah macam2 jenis kak
      ada berbaloi2 dgn harga ..
      puas hati ;)
      pilih shja ...

      Delete
  9. Tahniah ieda..dapat yang baru.anak pun seronok tengok tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih acik !
      tulah , skrg nie anak2 dan ayah saya lak yg lebih2 kak huhu

      Delete
  10. tahniah kak ieda.
    kak.. itulah berkat kerajinan kak u diri sendiri.

    ayu tumpang happy

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ayu ..
      doakan agar akak lebih murah rejeki selepas ini
      aminnn ;)

      Delete
  11. tahniah! best dpt tv baru besar lg knn?

    ReplyDelete
  12. tahniah kak.....murah rezeki akak...puas hati hah dpt tv gedabak tu...syok n puas budak2 nak layan tv...impian lieya gak tu kak nak tv besar gabak gitu heheeheheh...

    moga akak sentiasa dimurahka rezeki kak yeak...tu la kak, kalo kite ikhlas dan jujur in sha Allah setimpal balasan Allah bagi.....tahniah lagi sekali kak...

    hepi weekend kak ieda cyg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ lieya ..
      akk lak x dpt tgk ..
      ashik anak dan ayah aje tgk
      kan kan .. huhuhu
      gitulah nasib org yg membeli huhu

      ps : salah satu impian selama ini , pun x sangka dpt tahun nie ;) syukurrr

      Delete
  13. 43" tu..puas tgk! :)

    Kena add on satu lagi dekoder Astro la nampak gayanya, baru tak gaduh..ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haritu dah ada dik
      dicabut sbb x nak membazir sbb x der org tgk kat depan tu
      lepas tuu bila ada tv beso nie gaduh astro lak
      aduhhhhh tensi ;)

      Delete
  14. alhamdulillah..rezeki berbisnes ye kak.. ? tahniah...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...