Saturday, April 27, 2013

WORK STATION BARU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

Hai semua .. huhuhu lewat bersiaran petang sabtu nie .. nak buat macam mana sejak bekerja sendiri dari rumah begitulah , macam2 nak kena buat .. rasanya sama sahaja situasi bekerja dengan orang uhuhu ...
sayu je ati bila kenangkan hari2 akhir bekerja di UCSA ... bila mengadap komputer nie .. banyak yg difikirkan .. semua berkisar kepada masa depan .. harap2 adalah sinar baru kan ..

kena lebihkan usaha ..



workstation baru sekarang nie ... oklah , simple2 shja ... nak dptkan mood bekerja sendiri kan .. kerja skrg lebih berkisar ke internet DMO lah ... soo memang banyak masa diluangkan di meja ini nanti ... hurmmm insyallahhh rezeki dari allah ada dimana2 .. kita kena lebih usaha dan effort kan .. doakan buat akak ye .. ;))





15 comments:

  1. Insha Allah.. Allah Maha Kaya dan rezeki Allah Maha Luas... Yg penting usaha doa dan twkal... Moga trus success dlm apa jua bdng yg diceburi...

    ReplyDelete
  2. kenapa kerja dr rumah pulak ?..sorry saya tak ikuti cerita dr awal ..huhu..mg succes

    ReplyDelete
  3. insha Allah,moga dimudahkan segala urusan akak..lagi senang kat rumah kan

    ReplyDelete
  4. yong pun nk p kemas work station yong hehe

    ReplyDelete
  5. akak dah berhenti kerja ek.

    ReplyDelete
  6. mesti semangat nak keja wpun kat rumah je.

    InshaAllah kak. caiyok!! ;)

    ReplyDelete
  7. Seronoknye keje sendiri. Sy ni ntah bila2. Tak berani lagi.

    ReplyDelete
  8. In shaa Allah.. rezeki tu ada. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  9. akak, aju doakan akak berjaya dalam bisnes yang akak buat ni, saya yakin keputusan yg akak ambil ni mati dh gikir masak2 kan, chaiyok kak

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah. rezeki ada kat mana2. yg penting usaha kan kak.
    seronok la kerja sendiri. ramai yg kerja opis ni kalau blh nak jugak kerja sendiri..hehe

    ReplyDelete
  11. goodluck kak..ok la tu dh ad w/station sndiri...oneday sy pun nk work from home juga kak...perhaps masa tu kami dh stabil

    ReplyDelete
  12. gd luck, all the best & selamat maju jaya yer eida !

    ReplyDelete
  13. In Shaa Allah....semoga berjaya dan dipermudahkan segala urusan...

    ReplyDelete
  14. In sha Allah kak, rezki dr ilahi ada di mana2x.. good luck utk akak.. terus percaya diri.. :-)

    ReplyDelete
  15. Cantik dan kemas ja M tengok.. Kalau buat keja, hati pun rasa lapang ja kan..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...