Wednesday, April 3, 2013

TIPS SUAMI MENJADI SEORANG YG SEKSI !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

abang oh abang .. kalaulahh abang boleh baca ! ... seronoknyaaaaaaaaaaa ;))



Sebenarnya banyak cara untuk anda memberi kejutan kepada isteri tercinta. Hal indah bukan hanya kepada soal ranjang, tetapi juga urusan di luar ranjang. Inilah beberapa kejutan yang disukai wanita dari Anda, seperti dipetik dari Allwomenstalk.
  • Memeluk dari belakang
Ramai wanita suka ketika tubuhnya dipeluk dari belakang sambil tangan anda dilingkarkan di pinggangnya. Ini menjadi isyarat yang sangat romantis, kata mereka.
  • Membiarkannya mendominasi
Ada ketikannya wanita pasrah dan menerima keputusan pasangannya, tapi ada kalanya mereka juga tak ingin untuk mematuhinya. Nah, ini waktunya bagi anda untuk memberikan kawalan dan memberitahu apa yang harus anda lakukan. Jadi, berikan kesempatan untuk dia sesekali mendominasi anda.
  • Menutup mata
Ternyata, wanita memang suka kejutan. Siapkan kejutan manis seraya mengiringinya menuju kejutan tersebut dengan kondisi matanya yang tertutup.
  • Komunikasi
Seorang lelaki yang pintar menjaga komunikasi dengan pasangan akan membuat langkah baik dalam hubungan. Wanita adalah makhluk verbal yang gemar mengeluarkan banyak kata-kata.
Mungkin, pada awalnya anda merasa tidak tenang dengan apa yang anda komunikasikan. Tapi fahamilah, usaha anda akan sangat dihargainya.
  • Humor
Humor dan lelaki adalah perpaduan yang seksi. Jika anda mampu membuatkannya tertawa, tak ada yang lebih seksi dari itu. Humor jelas merupakan suatu langkah yang baik untuk membuatnya makin mencintai.
  • Aku cinta kamu
Apakah anda ingin melewati malam ini dengan keindahan? Jika anda mencintainya, biarkan dia tahu perasaan anda. Aku mencintaimu adalah ungkapan yang sangat seksi di mana setiap wanita akan senang mendengarnya, bahkan jika mereka sudah tahu berkenaan hal itu.


** waduhh suami kuu tidaklah seseksi ini .. tetapi sekali dia seksi .. hanya diriku yang tahu .. awwwwwwwww ekeke ;))

5 comments:

  1. Awww, baca entri ni yang buatkan saya tak sabar nak kahwin, padahal janggut halus baru tumbuh berhelai-helai. Kah kah kah :D

    ReplyDelete
  2. tersenyum sorang2 baca ni kak. hihihi..

    ReplyDelete
  3. sweetnye.. hihi... bahagia kan kak jadi isteri org ni.. hikhik...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...