Wednesday, April 17, 2013

PEMBERIAN YANG COMEL DARI BLOGGER !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

semalam EL anak sulung demam .. rasa hari nie malas nak dtg kerja ekkee .. tapi dtg juga kerana ada tanggungjawab yg perlu disettlekan .. sampai pejabat ada bungkusan dari seseorang ... teruja , seronok dan tertanya2 .. maklumlahh akak nie sedikit pelupa ada masuk mana2 GA ke .. Contest ke ... haaa sbb lately nie memang penyakit M sgt2 besar ada dalam ini kapla ! muhahahha .. nak wat canner ... lagi dekat tarikh last2 nie banyak perkara kena settle , tgk blog pun dah jarang2 ..... pelawaan adik2 blogger utk joint GA akk baca dengan senyuman dan kesayuaan .. sayu x dpt nak joint huhuhu .. sorry teramat2 sgt yee sayang2 sekalian ... insyaallahh ada kesempatan akk joint di lain masa ...

ok .. berbalik pada pemberian dari blogger ZURA rupanya ... akk x ingat akak rupenya salah seorang komentar di blog adik zura .. bila tuu x ingat dah ... huhuhu skrg nie dah jarang mai umah zura .. sedih kan .. bukan rumah zura sahaja .. malah rumah rakan2 lain .. update punn x menentu ! huhuhu ... insyaallah jika ada masa ... akak akan comeback okeh ... 

TQ adik zura ! atas pemberian hadiah yg sgt2 comel ! rasa macam zaman sekolah pula terima benda2 macam nie ekeke .. seyess cakap , zaman sek sebenarnya akk pun jarang terima benda2 macam nie .. maklumlah akk bukan gadis femesss .. x comel .. tembam tembun masa sek dulu ekkeke .. tetiba teringat zaman sek lak kekeke ..

soo moh layan apa yg akak dpt pagi2 nie ;)) freshh lagi nie !   




paling terharu .. 3 ekor bear yg comel2 nie .. teruja uuu .. last dpt masa zaman belajar kolej dulu .. dpt bear besar setinggi pinggang tuu .. dari secret admirer ! ahahha x caya kan .. :) oh kenangan ....


dan paling comel dari adik zura .. cermin muka yg cute dan lilin aroma terapi ... wah2 dah lama x beraroma nie ! ....

TQ so much dear ! hargai sgt2 atas pemberian yg cute mute nie !!! ;))

ps : dah lama x bg hadiah buat top komen akak kan .. huhu insyaallah selepas settle semuanya akan akak susulkan dengan hadiah buat top komen .. utk bulan bila ?? .. rahsiaaaaaaaaaaaaaaaaa ;))


37 comments:

  1. Bagusnya zura ni..tadi kak kamsiah pun ada tepek gambar hadiah zura, rasanya hihi... Comel hadiah tu..tahniah kak..

    ReplyDelete
  2. dah lama juga tak join segmen..masa tak mengizinkan..

    bestnya dpt hadiah..jeles! huhu :p

    ReplyDelete
  3. alololo.... mesti pemberi hadiah ni pun secute hadiahnya kan...bestnya dapat hadiah ;)

    ReplyDelete
  4. murah rezeki akak....

    suke plak tgk teddy bear tu kak..comel jek...lawo tu kalo susun kat workstation akak heheheeh....

    camne anak akak..dah sihat tak kak...hope dah sihat la kak yeak....

    wahh akak menghitung hari le kak yeak nie...nanti akak ikut abg akak ke dok same2?....

    ReplyDelete
  5. tahniah..berderet dapat bear

    ReplyDelete
  6. wah byaknya dapat..hihi..tahniah..

    done milo

    ReplyDelete
  7. bestnya kak hadiah2 tu... :D

    ReplyDelete
  8. waaaaa bestnyer dpt hadiah kak, dana nih msh berhutang hadiah lg kan kwn2 blog teka teki aritu huhuhui... dh berbulan tp takde idea nk bg apa...dasar pemalas kn

    ReplyDelete
  9. bestnya dpt hadiah.. cukup bear bg kat anak sorang satu tu kak..hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  11. Pandai dia beri ieda... 3 ekor bear tu just nice utk anak-anak ieda yg 3 org kan:)

    ReplyDelete
  12. Salam Ieda..sama la kita..blog dah sunyi sepi..cuma skrg br ada masa nk update & jalan2 umah kengkawan.
    Cantik hadiahnya tu....

    ReplyDelete
  13. wahh bestnyaaaaa :)
    nak jugakk zura. hahaaaa

    ReplyDelete
  14. Byknya dpt hadiah...jelos you!!..bear tu bole bg sorg satu kt anak3 =D =)

    ReplyDelete
  15. Bestnye..Comel² hadiahnye..^^

    ReplyDelete
  16. Wah mcm2 akak dapat

    ReplyDelete
  17. betul tue kakzakie,rozita n syima ~mama kyra~...bear tue sy bg memandangkan kak eida ade 3 org anak yg comel2 belaka.. :D

    ReplyDelete
  18. banyaknya...lempar2 lah kat sini satu hehe :)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Ieda

    saya pun nak juga Zura...

    ReplyDelete
  20. saya pun dapat jugak hehe...mmg byk pemberian dia..:)

    ReplyDelete
  21. comel la bear 3 ekor tu.. nak la satu, hehehe...

    ReplyDelete
  22. wah bagusnyer zura, seronok dpt hadiah dari teman blogger yer

    ReplyDelete
  23. Peh, besarnya hadiah. memang comel-comel belaka.

    ReplyDelete
  24. Peh, besarnya hadiah. memang comel-comel belaka.

    ReplyDelete
  25. Salam K.Ida..
    wah..comel2...
    tahniah taww! :)

    ReplyDelete
  26. cutenya hadiah ni.... bear tu cukup utk 3 org anak akak

    ReplyDelete
  27. wahhh siap ada bear 3 ekoq... utk anak2 ke tu kak? hihi

    ReplyDelete
  28. dulu saya suka beli lilin comel2 mcm tu. lps tu letak jd perhiasan, tp klu xde letrik, mak pakai.... klu x pun masa raya adik bakar jdkan pelita. haha

    ReplyDelete
  29. comey2 je hadiah. paling comey bebear tu. ;)

    ReplyDelete
  30. amboi bear tu omey angat

    ReplyDelete
  31. cantiknya hadiah....jeles kita hihihi untung akak ada orang kasi..

    ReplyDelete
  32. Bertuahnya Akak..cantik ka hadiah2 tu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...