Tuesday, April 16, 2013

NASI GORENG PEDAS : AMANINA PULA DEMAM

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wah2 x menahan ngan tajuk kan ekkekee .. bikin pedasss pagi2 nie .. yelah dah lama x masak nasi grg cili ape nie .. tapi x lah beria ubuh cili api .. siann kat anak2 lak .. yg herannya zahrien leh makan tuuu .. perghh boleh tahan anak teruna ku sorang tuu .. sib baik dia boleh makan .. hurmm ;))




nasi grg x menahan .. ekkeke uolss dah makan kannn soo sabar wokeh ! alaaaaaaaaa simple sahaja nie .. nasi grg pedas lah sangat kan .. tapi pedas wokeh ! ;)) amanina tgk punn x lalu , minum shake dan tidur .. nampak dia sgt2 letih :(

hari nie tekak macam org mengidam .. rasa nak makan nasi goreng cili api sendiri ... hurmm kebetulan akak EL lagi ... amanina pula demam .. aduhh kesian lak dia .. kena bisul sampai deman2 kan diri ... dpt MC 3 ari .. semalam bawa dia ke klinik .. panas cecah 38 sib baikk x pengsan anak dara akak sorang tuu huhuhu .... kata dr bisul api ! sebab tuu sampai demam .. hurmmm macam2 .. macam mana boleh kena , akak pun x tahu ... dan bisul tuu dah pun pecah .. banyak lak darahnyeee huuhuh adehhhh


25 comments:

  1. Sedapnya nasi goreng tu kak. Saya breakfast biskut ngan air milo.

    Smoga amanina cepat sembuh.

    ReplyDelete
  2. Pagii ni kakcik sarapan mihun goreng dan dua ketul kuih.

    ReplyDelete
  3. Pedas sgt ke? Kesian amanina. Moga cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  4. Nasi Goreng Pedas ek? Ada tak sampai telinga berasap? Ekekeke. Yum yum!

    ReplyDelete
  5. Laaa kak sian amanina kak...bisa tu kak bisul...sakit gak tu....akak make sure nanah dah keluar abis tau....moga cepat demam anak akak kebah.....akak pun jg diri gak ye....


    Alaa kak! Terliur tgk nasigoreng tu kak...lawan plak ngan ikan goreng...fuhhh mmg terbaik la kak...kalo lieya tu tak mkn pki sudu dah tu...siap le makan pakai tangan hehehehehe.....

    ReplyDelete
  6. kesian amanina. dgr pun mcm sakit. cepat sembuh tau.

    ReplyDelete
  7. nasi goreng yang menggoda...pepagi pulak tu....haippp

    ReplyDelete
  8. siap ikan goreng tu... perghhh meleleh air liur saya...

    semoga amanina cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  9. mmg kena la nasi goreng ngan ikan sardin kan tu kak...

    ReplyDelete
  10. amboi kak terliur betoi ngan nasi goreng akak tu special siap ader ikan goreng tu...

    moga amanina cepat sembuh..k...

    ReplyDelete
  11. Ooo demam sbb sakit bisul ye kak.sedap nmpk nasi goreng akak tu.mujur adik demam klu x dah meleleh air liur ni

    ReplyDelete
  12. sedap..pedas pagi hilang ngantuk kan kak hihi
    moga amanina cepat sihat, sakitnya naik bisul huhu

    ReplyDelete
  13. nasi goreng tu nmpk sedap la kak!

    ReplyDelete
  14. Sedapnya ns grg mkn ngan ikn grg...
    Ala..siannya kena bisul... Moga cpt sembuh ya...

    ReplyDelete
  15. amboiii.. menggoda sungguh nasik goreng ni! sy jarang buat nasik goreng.. hari kerja, kalut siapkan anak2, weekend suami suruh beli ja.

    ReplyDelete
  16. semoga amanina cepat sembuh

    ReplyDelete
  17. Sedappppp ;)
    Semoga amanina cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  18. kak ieda..sedapnya…aduh tingat zamn sekolah dulu…sampai sekarang da x jumpa da nasi goreng rasa mcm tu..tatau dia buh apa

    ReplyDelete
  19. owh akak..sedapnya..lama tak makan..mak rajin masak gini dulu..sejak dah duk sendiri tak merasa..try buat tapi tak sama..get well soon amanina

    ReplyDelete
  20. akk sy beli teamix td.huahahahah td jalan2 kat pupanita,then ada herbalife punya agent.so dye suh sy beli teamix.sabo jelah.try lah ni dulu.

    ReplyDelete
  21. nmpk sedap.. nyumnyumnyum

    ReplyDelete
  22. alaa siannya amanina, mg cepat sembuh

    ReplyDelete
  23. alaa kesiannya amanina,semoga cepat sembuh..ingat time kecik..selalu jugak kena bisul..

    ReplyDelete
  24. Bleh geng ngan M la akak..lagi pedas lg sedap tu kan..

    ReplyDelete
  25. Menyelerakan nampak nasi goreng tu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...