Tuesday, April 23, 2013

NASI AYAM MADU !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahahhaha dah lewat update kan .. banyak kerja .. kerjalah sangat ! time2 skrg nie rasa nak balik rumah sahaja .. ehem2 .. huhuhu .. yelah .. mood dah x der ... bertambah2 skrg nie banyak dugaan .. redha sahaja terima .. senyummmmmmmmmmmm

bila ada masalah makan x pernah miss .. mana tidak , walau x der duit punn cari jugak makan ekekek .. sib baik makanan yg di pilih menepati citarasa tekak .. haa baru ada umph kan .. semangat nak mulakan kerja ekeke ... dah lama x makan nasi ayam ... ini nasi ayam di restoran sama di tmpt kerja akak .. suke makan sini .. nak2 nasi ayam dia banyak ... perghhh muai lah ... dah lah sedap kann .. nak2 tgh lapar



nasi ayam madu ke ?? entohhhh rasanya lah .. sbb ayam dia sgt2 sedap ... hurmm masa makan tokei dia dtg bawa tukang masak baru .. katanya tukang masak lama dah balik Thailand .. owhh org thailand , patutlah semua menu2 masakan panas dia sedap2 .. soo ari nie ada tukang masak baru ..

oleh kerana semalam dah makan nasi ayam .. so ari nie harus kena cuba masakan tukang masak baru ;)) sooo enjoy semua tgk pic nasi ayam nie .... 

jangan maraaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa ;))

ps : nak BW .. semalam mlm keletihan huhuhu , hari nie nak balas dendam .. ahhhah


22 comments:

  1. sedp yer...yam suka nasi ayam..dkt sma lak nama...hahaha

    ReplyDelete
  2. Akak kijammm kijammmm perut tgh meronta2 nak mkn ni ekekeee

    ReplyDelete
  3. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    Akak saja tau..
    Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    Sobsssssssssssssss!!
    Dah makan pn bleh rasa lapor blk ni kak oiiiii.. ;D

    ReplyDelete
  4. kitorang satu family mmg sukaaaaaa makan nasi ayam. kak ieda ni tak aci tau dah tayag nasi ayam waktu gini. terus perut mintak diisi.

    ReplyDelete
  5. Tiba2 perut menyanyi riang tengok nasi ayam tu...llaparrrrrrrr....

    ReplyDelete
  6. Terliur lak..dah la perut berbunyi ni :D

    ReplyDelete
  7. amboi menyelerakan..sedapnyer ayam madu tuu..brp harga?

    ReplyDelete
  8. akak...terus SA lapar ni...sedapnya..seksi sungguh ayam itu..

    ReplyDelete
  9. sedapnya.
    ank sy penggemar nasik ayam..
    tp ayam dia tak makan cuma nasik dgn sup jer dia mkn hehe.

    ReplyDelete
  10. Kenapa kalau org Thailanda masak sedap ye ieda. Mesti ada cara yg kena kena tahu ni...

    ReplyDelete
  11. terliur kak...datang sini nampak hidangan gini terus lapor...

    ReplyDelete
  12. Uuwwaaaaa...lapar. Tak kluar lunch pon tadi.

    ReplyDelete
  13. perkh sedapnyer kak, dana tak blh tgk ayam2 yg ns ayam nyer, comfirm lembut je kan

    ReplyDelete
  14. perghhhh sedap nya kak oi…err kak da naik buaian ke? hahah…
    kak ieda tau intan suka nasi ayam Hainan sekali hr tu g kat satu restoran nampak la menu dia nasi ayam Hainan..teruja la order..sekali order hampeh x sedap lgsung….

    ReplyDelete
  15. Tgk nasi ayam tuh sedapnyaa.. :)

    ReplyDelete
  16. kalu eida masak lagi sedap..

    ReplyDelete
  17. haihh...sgt tgk time tghari ni..jd lapar dh ni kak..haha...

    lama gk tk mkn nasi ayam...

    ReplyDelete
  18. wahhh wahhh sedapnyee... teringat pulak nasik ayam madu kat food court sogo! haha

    ReplyDelete
  19. Ayam madu is my peberet..
    that is reason perut cheq menjadi lapar balik walaupun baru lepas lunch.. huuuhuu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...