Wednesday, April 24, 2013

NABILA HUDA & NAS-T BERAKSI MESRA !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hurmmm hari nie akak cuti .. bila cuti banyak juga kerja kena buat sampai x sedar akk x update blog lagi huhuhu ./. sedar2 dah tghari , sebuk masak pula .. pagi2 dah sebuk dengan email2 dan whatsapp .. maklumlah dah hujung2 bulan nie .. ramai pula yg bertanyakan mengenai Herbalife .. alhamdulillah satu pengalaman yg menyeronokkan akak .. maklumlahh dah nak buat fulltime Herbalife nie kenalah korbankan masa .. sama sahaja kerja atau tidak .. rutin harian yg melibatkan kerja2 internet kena didahulukan ;)

ok2 .. berbalik kpd tajuk ari nie ... pelik dgn Nabila Huda nie .. tahulah awak tuu sdg bercinta .. tapi hurmmmmmmmm payah lah nak cakap dia nie kan .. doakan aje lah .. tapi as muslimah akk memang x setuju cara dia nie .. dulu dia pernah bercinta dgn pelakon juga kan.. tapi putus .. skaan juga macam nie huhuhuh sedih lah ... body boleh di tarik usung macam nie .. sedih as sesama muslimah ... huhuhu




Memang jelas terserlah kemesraan antara pasangan yang sedang hangat bercinta ini. Abang Nara faham apa yang sedang dilalui oleh Nabila Huda dan Nas-T. Kedua-duanya tengah mabuk bercinta dan merasakan dunia ini mereka yang punya. Itu yang Nabila sering berkongsi gambar dirinya bersama Nas-T di Instagram untuk tatapan ramai.

 Nampak bahagia kan? Abang Nara teringin pulak nak ajak wife buat posing begini satu hari nanti. Untuk makluman, Nabila Huda berada di Australia untuk penggambaran sebuah drama. Kalau tak silap, Nas-T turut sama untuk menemani kekasih hatinya itu. Memang seperti belangkas sungguh mereka berdua ini.


petikan : abang NARA

dimanalahh akhlak orang islam kita skrg ??? minta dijauhkanlahh perbuatan dan kelaku macam nie dgn anak2 kita ... subhanallahhhhh dah x der beza dah .. aurat lelaki dan perempuan ... salah siapa ?? salah ibu kah ?? salah ayah kah ?? salah pemimpin kah ?? salah diri sendiri kah ?? jika diri sendiri .. dimana cara penyelesaiannya ?? renung2kan lahhh .. semoga kita semua dijauhkan dari perbuatan macam nie ..

ya .. akak dan keluarga bukanlah dari keluarga alim ulamak .. tetai dgn pendidikan agama yg diberikan akak dan diterapkan kpd akak , sebagai wanita islam akak maluuuuuuuuuuuuuuuu huhuhu

19 comments:

  1. hmm...sy mmg tak berkenan dgn perangai nabila ni dari dulu. ramai artis skrg xleh ditegur. kalau ditegur nnt diorg ckp diorg xnak hipokrit.sedangkan kita bercakap dr sudut lain..doa moga mereka berubah

    ReplyDelete
  2. Myra suka lakonan Nabila, tp bila penampilan dia di luar, tak berapa nak suka..

    ReplyDelete
  3. sy penin bler anak tnya knp pelakon kissing2 d tv... dorg da kawen ke bu sbb hari tu nmpk org ni kawen dgn org lain... haaa cmner tu

    ReplyDelete
  4. aikkkk.... nabila dgn dia ni pulak..haha.. baru tau nih...

    ReplyDelete
  5. yang baik datang dari allah yang buruk datang dari diri sendiri.. tak kan nak salahkan ibu bapa pula kan? hu hu hu dah bsr pnjg dah jd emak pun

    ReplyDelete
  6. Smoga dia akan berubah. Seksi sgt lah NH nih.

    ReplyDelete
  7. tu sebab saya lebih prefer tgk movie/siri Hollywood...kalau mereka over sekalipun, mereka mmg kafir.

    ReplyDelete
  8. lama x nampak lelaki tu berlakon..

    ReplyDelete
  9. kontroversi dr dulu sampai sekarang ..hmmm tp aku suka abil

    ReplyDelete
  10. Lakonan dia mmg mantap.. Suka sgt..
    Diapun kategori cantik natural beauty manis senyuman nya..
    Rasanya org yg ramah jgk boleh berkwn dgn sesiapa..
    Cuma cara dia tu terlalu terbuka..
    Mudah2an Allah swt kembalikan dia dgn hijrah seorg muslimah yg baik..
    In shaa ALLAH!!
    Aminnn!!!

    ReplyDelete
  11. Kita doakan moga dia insaf...

    ReplyDelete
  12. mmg memalukan la kalo dah org islam mcm ni perangai huhuhu

    ReplyDelete
  13. Kita doa je moga Allah berilan hidayah padanya...

    ReplyDelete
  14. tak tahu bila nabila nie nak insaf huhuhu

    ReplyDelete
  15. open sangat pergaulan dia kan.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...