Monday, April 15, 2013

MAK KAYOOOO !!! : ADA - ADA SAHAJA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hurmm pagi2 nie mood dah lari lak , nak2 dpt email macam nie .. adehhhhh boleh percaya ke ?? dah banyak kali masuk inbox pasal email lebih kurang macam ini .. haaa sebelum nie x percaya langsung lah kan .. bazir masa .. tapi nie dari coca cola ! haihhhh ;)




amacam ?? kalau uolss leh percaya tak ??

aihhhhhhhhhhhhhhhh mak kayoo nie kalau percaya nie ekeke ;))


18 comments:

  1. kalau2 betul... mmg kayoooo lah jadinya

    ReplyDelete
  2. memang kayoo kalau percaya. saya buat don't know je selalunya.

    ReplyDelete
  3. tak penah buka pun terus delete je spam tu

    ReplyDelete
  4. ada cop bagailah kak... kayoooo... hihihihi

    ReplyDelete
  5. Ermmm ni semua tipu ni kak...ape2 pun hati2 kak ye...skrang ni mcm2 modus operasi jenayah cyber nih...bijak2 penyangak cyber ni buat citer kak....

    Tp kak kalo betul jgn lupe open table hehehehehe

    ReplyDelete
  6. klu betul lah..hehe mmg kayoooo..
    selalu nya x yah layan mende2 mcm ni

    ReplyDelete
  7. saya pun ader dapat email gini memacam dierang nak menipu...

    ReplyDelete
  8. Walau apa pun juga jgn percaya ieda.. bahaya kalau ieda email semua details yg dikehendaki tanpa tahu asal-usulnya...

    ReplyDelete
  9. malangnya itu semua tipu..huhu

    ReplyDelete
  10. perghhh!! hampir2 tipah tertipu... yg penting kena sentiasa beringat, tak ada benda yg percuma dalam dunia ni uhuhuhu

    ReplyDelete
  11. haha.. mcm2 la.. mmg ssh la nk pecaya!

    ReplyDelete
  12. Kalau betul kita kaya takpa la masalhnya kita yg kayap... hohoo..

    takleh caya ni semua

    ReplyDelete
  13. byk sangat emel menipu kan kak, eiii lagi satu macamanalah diorg dpt emel
    kita, emmmm

    ReplyDelete
  14. kalau email2 tak masuk akal camni susah gak nak percaya. huhu..

    ReplyDelete
  15. hah kalaulah betol..tp malangnya mmg xbetol

    ReplyDelete
  16. AJ selalu buat tak tau je email2 macam ni kak..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...