Wednesday, April 10, 2013

KU RINDUU KAMU , KAMU DAN KAMU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuhuhu sedihnyaaa rasa , skrg nie sejak dah tender notis utk berhenti , kerja2 yg selama ini akak lakukan terpaksa di handover to new staff yang akan menggantikan akak ... bukan sedih tetapi ada sedikit lega , cuma masa sangat2 mencemburui akak ... x terkejar .. semua kena buat , semua kena perhati .... jadi masa utk berblog sgt2 terhad skrg nie ...

sayuuu piluuuu bila melihatkan laman tercinta ini sedikit sepi ... tetapi tetap menerima kunjungan kalian2 blogger yg akak sayangi ! ... :( sedu bila memikirkan kerja yg terpaksa diselesaikan sebelum meninggalkan tempat berkhidmat selama 13 tahun ini ... terkesan dihati kerana dah lama bekerja .. segala kenangan suka duka datang menghampiri mengiringi perjalanan akhir akak disini ... sayuuuuuu

berlebih sedih bila mengenangkan kekangan masa didalam meluangkan masa didalam blog picisan ini ... insyaallahhh setiap kunjungan dan komen2 anda semua akan dijejak semula ... akak mencari masa .. mencuri masa juga .. insyaallahhhh   



hidangan tengahari semalam .. tghari nie .. sure makan yg sama ... di restoran yg sama , cuma x akan makan nasi lagi .. sbb di restoran ini segala jenis masakan yg tidak melibatkan nasi adalah terbaik ! .... alhamdulillah sgt2 memenuhi citarasa akk dan teman2 ....

baik lah sampai sini sahaja coretan akk kali ini ... sedih sbb skrg nie selalu terkejar2 .. sampai komen2 di entry yg lepas2 x dpt nak dikunjung balas lagi ... selepas ini akak akan slow2 BW yeeee .... terima kasih x terhingga buat blogger2 yg memang x pernah jemu menanti entry terbaru akak .. nak menyebut nama x tersebut ramainya ... ( cehhhh macam lah ramai sgt huhuhu ) .... ikhlas cakap ... akak sgt2 hargai tau ! .. huhuhuhu

dan buat mereka2 yang mendoakan agar akak berjaya dengan keputusan yg telah akak lakukan , teruskan doa2 kalian , akak percaya sesungguhnya rezeki dari allah itu luas , bukan di satu tempat sahaja .. kita hanya perlu berusaha dan berdoa .. itu sudah pasti .... mungkin sudah tiba masanya akak mengundur diri , bukan kerana benci tetapi cukuplah sampai disini ... setiap kesilapan dan kekhilafan selama bekerja disini adalah dtg dari diri akak sendiri , x akan menyalahkan orang lain , biarlah ... kerana yakin allah maha mengetahui , semoga allah sentiasa mempermudahkan dan memberkan rezeki yang berlipat kali ganda kepada akak dan keluarga selepas ini .. aminnnnn ;)











26 comments:

  1. In Shaa Allah...saya doakan akak berjaya dan segalanya dipermudahkan buat akak... takper kak...pelan2...nanti kita chit chat lagi... ^_^

    ReplyDelete
  2. Ya, rezeki Allah itu luas kak..Saya doakan kejayaan akak ;)

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan :)
    Laparrrrrr tgk makanan tuuuu ^_^ hee

    ReplyDelete
  4. Semoga segalanya berjalan lancar..sempat lagi post gambor lauk yg mengancam tuuu.

    ReplyDelete
  5. xpe.. mungkin hanya sementara.... kami di sini sentiasa ingat akak...huhu... akak bertukar jabatan ke??

    ReplyDelete
  6. Kak ieda...semoga segalanya dipermudahkan...sedih kan bila kita nak berhenti dr tempat yg sememang nya lama dan selesa kita kerja...uishhh tu sedap makanan tu kak iedaaaa

    ReplyDelete
  7. semoga akak tabah...rezeki ada d mana2 kak...=)

    ReplyDelete
  8. Takpe kak..
    Insyaallah ada rezeki akak nanti...

    ReplyDelete
  9. oh akak dah nak berhenti kerja rupanya...semoga semuanya berjalan lancar ye kak...

    ReplyDelete
  10. akak dh resign eh...in shaa Allah kak kat mana2 pun ada rezeki untuk akak sekeluarga

    ReplyDelete
  11. rezeki ada dimana2 saja.. sedapnya lauk tu akak :)

    ReplyDelete
  12. woii sedapnye

    akk dah nekad benti..dah antar surat resign...
    papepun all the best akk.

    ReplyDelete
  13. Bila titik nokhtahnya ieda. Memang sedih bila nak resign ieda tapi kalau itu yg terbaik kena lakukan juga..

    ReplyDelete
  14. xmo sedih2 tau, jika itu jln terbaik buat Eida, teruskan..

    ReplyDelete
  15. nape?ieda berhenti keje ke? apapun moga ieda akn terus dapat yg terbaik.

    ReplyDelete
  16. Semoga semu urusan Ieda dipermudahkan.

    ReplyDelete
  17. la akk nak benti ker...? Ha'a tggu2 jugak entry dr akk :D

    ReplyDelete
  18. akk diet yee..bagosnyaa :)

    ReplyDelete
  19. Akk berhenti keja ker? Smoga semuanya dipermudahkan olehnya.

    ReplyDelete
  20. good luck kak :)

    semoga semuanya dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah moga ini adalah keputusan yg terbaik kak, saya pun tingin nak berniaga fulltime, tggu kukuh dulu;)

    ReplyDelete
  22. Betul..mesti sedihkan sebab nak meninggalkan tempat suke duka..bnyk kenangan manis..tp alynn percaya semua berlaku ada hikmahnyer..terus pndang kehadapan..

    ReplyDelete
  23. takpe kak.. selesaikan dulu mana yg lebih penting k. InshaAllah rezeki ada kat mana2. :)

    ReplyDelete
  24. akak dah byk ketinggalan citer ieda. kenapa tetiba nak resign ni ? takpe apa2 pun semoga dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  25. akak bhenti keje ek.. pasni akak keje mana lak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...