Tuesday, April 23, 2013

HERBALIFE WATER BOTTLE WITH BPA FREE ! SIAPA NAK ???

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok2 .. ramai yg tanye pasal Herbalife Water Bottle yang baru nie kan ... haaa kali nie akak post dlm blog ini ... cantik dan kukuh kan ... haaa sesiapa yg ingin miliki water bottle nie boleh whatsapp akk di 018 2121619 @ sms 017 9735306 (serius buyer only ! ) ... ha banyak kelebihan dia tau .. yelah dgn bottle nie kita boleh tahu banyak mana kita minum air seharian kita ...

Haa boleh sukat banyak mana kita minum air sehari ! ... sesiapa yg payah nak minum air masak tuu bolehlah beli dan boleh tahu berapa banyak dah minum air seharian ... semua tahu air sangat2 penting dlm tubuh badan kita kan .. so apa layie !! .. akak dah ada 2 botol 2 liter nie dan dah ada 1 botol yg 1 liter ;)) boleh dikatakan kualtiti dia setanding tapaware tulah !

1 liter Water Bottle ( formula 1 x termasuk ye )
RM  31.32 - semenanjung
31.76 - sabah / sarawak
postage 15.00
BPA FREE 
material Eastman Tritan Copolyester
untuk air panas  more heat-resistant (-20/100 darjah celsius )
dan air sejuk
2 liter Water Bottle
RM  37.00 - semenanjung
37.23 - sabah/sarawak
postage 15.00
BPA FREE 
material Eastman Tritan Copolyester
untuk air panas  more heat-resistant (-20/100 darjah celsius )
dan air sejuk

sooo apa tunggu lagi ;))

21 comments:

  1. salam kak ieda…ha cepat2 sapa nak cepat wasup kak ieda…hehe

    ReplyDelete
  2. cepat2 sementara stok masih ada. hihi

    ReplyDelete
  3. SA dah ada satu..bos bagi..dengan harapan jadi member beli produk ni...SA x mampu la kak..amik botol free2 mcm tu jer..hehehe

    ReplyDelete
  4. gud luck ieda...cepat2 orde nti terlepas plak kan...

    ReplyDelete
  5. cantik la bekas dia..

    ReplyDelete
  6. memang tahan botol herbalifeini...saya punya dah dekat 2 tahun ...elok...memang bebaloi dengan harganya

    ReplyDelete
  7. tawaran menarik untuk semua, air mmg penting utk tubuh badah kita

    ReplyDelete
  8. yelah kak ieda... cantik bekas airnya.

    ReplyDelete
  9. kak org nk tau produk gemuk herbalife la ....cam ne nk call ek

    ReplyDelete
  10. comey botel dia....

    nak2..hehe

    ReplyDelete
  11. sape cepat dia dapat.. ceehh.... ;)

    ReplyDelete
  12. Hehe.. Ingt offer free dh tadi.. Hehe.. Akn dipertimbangkan... Mmg dh lma cari botol nih..

    ReplyDelete
  13. Assalam sis..mohon share gambar botolnya ya..tq

    ReplyDelete
  14. Does 2l still available now ?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...