Monday, April 15, 2013

GADIS CANTIK DENGAN LEHER YANG TERPANJANG !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

Gadis ini dipanggil Lyudmila Titchenkova. Ia adalah Ukraine muda yang mempunyai leher terpanjang di dunia. Gadis yang cantik ... tetapi apakah leher seperti zirafah. Saya rasa ia adalah pusat perhatian di mana-mana jua dia pergi, tetapi saya rasa ia juga mempunyai kelebihan yang mempunyai leher dengan dimensi, kerana anda boleh melihat dengan mudah ke atas kepala rakyat ... atau mengambil buah-buahan dengan mudah pokok yang paling tinggi 







sumber : penpatah

waduhhh kalau ada budak macam nie di malaysia , agak2 apa kelebihan yg dia dpt erkk ??



24 comments:

  1. masa mummy dia preggy kan dia mengenan dengan zirafah ker ni? ishh...tapi x baik cakap cenggitu kan...dah anugerah Allah kat dia cam tu... mungkin ada kelebihannya yang tersendiri tu...

    ReplyDelete
  2. selain leher panjang dia yang paling tinggi...sib baik ada teman2....sy tak suka kalo org pulau2 kan org istimewa ni...

    ReplyDelete
  3. muka dia cantik...tapi sayang kurus sgt, dia kena gemukkan badan dia baru nmpk mantop..! hehe

    ReplyDelete
  4. Dahlah tinggi, leher pun panjang terus nampak tinggi sangat!!

    ReplyDelete
  5. Walaupun berleher jinjang tapi dia tetap ada sosial life dgn kawan2 dia kan..bagus mcm tu.Comel orangnya

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    Subhanallah

    ReplyDelete
  7. Panjangnya leher dia. Cantik tapi kurus sangat ;)

    ReplyDelete
  8. haah la.. pjgnye leher dia... tp dia sgt cantik!!

    ReplyDelete
  9. pening baca vbila dia guna google translate..heheh...

    **tapi muka dia comel la..

    ReplyDelete
  10. huhuhu semacam pula tgk dia, terlalu kurus la dia ni

    ReplyDelete
  11. Comel muka dia...suatu anugerah ni..walaupun kita pandang nampak sedikit pelik..

    ReplyDelete
  12. dia yang paling tinggi antara semua...tapi dia memang cantik...

    ReplyDelete
  13. kalau kat malaysia dia dapat masuk U kut..kihkih..nak jadi model pun cam pelik je kan tapi rupa lawa jugak :)

    ReplyDelete
  14. Unik pun ada kan? Lain daripada orang lain..

    ReplyDelete
  15. Kus semangat leher panjang orgnyer pun panjang jugak..erm setiap manusia dijadikan dgn kelebihan dan sebaliknyer..

    ReplyDelete
  16. sesuai gak dgn ketinggian dia.apapun dia tetap cantik

    ReplyDelete
  17. muka dia sgt comel.. & dia sgt tinggi.. xpela..setiap kekurangan pasti ade kelebihannya

    ReplyDelete
  18. nampak cam pelik tp dia cantik sangat.. ;)

    ReplyDelete
  19. pelik la lak leher pjg..klu kt msia ada org mcm ni dah confirm2 terus jadi glamer..masyuukk...kekeke

    ReplyDelete
  20. nampak pelik tapi dia cantik ;)

    ReplyDelete
  21. dia cantik...kenapa lehernya panjang sangat....Mungkin ada hikmah Allah anugerahkan gadis itu sebegitu....

    ReplyDelete
  22. Ya Allah panjangnya leher dia... Dahtu tinggi plak...tapi dia tetap cute la

    ReplyDelete
  23. mak aih..
    Tinggi dan panjangnye leher dia...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...