Sunday, April 1, 2012

VELO BELLEZA : COLLECTION TERKINI DAMBAAN REMAJA !



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

sticky post

salam semua

ok ... hari nie akak nak ajak uolss jom ramai2 skodeng trend terbaru pemakaian tudung yang akak rasakan sangat2 cantik , bergaya , sesuai dengan gaya2 remaja , wanita2 zaman skrg ... kalau wanita seusia akak ok koot ekkeke .. tapi akak macam x berani nak cuba lah .. tapi tudung2 nie memang cantik ..
mana tahu hati tergerak nak cuba dan pakai kan ... apa salahnyeee ye dok kat TINI UMMIALYA ! ngehx2

ok2 ... jom skodeng & LIKE banyak2 !




banyak koleksi2 tudung dan shawl yang terkini .. pastinya anda akan tertarik !




all collection right reserved to Vello Belleza

jom terjah SINI ... dan SINI
anda pasti akan tertawan , harga2 yang berpatutan kerana material yg sgt2 menarik ! ... lembut dan wangi .. haa tu yang x menahan tu ... ;) 

16 comments:

  1. pandangan ikhlas akak, jika ieda yg pakai, comel sgt2, masih lagi sesuai sebab awet muda gitu, sekali pandang cam di awal usia 20an, alaaaa cam budak2 u.

    siapa sangka seorang ibu kepada 3 orang anak yang sedang membesar..

    ReplyDelete
  2. ahahhaha awww malu ai kak !
    malagit betul pujian nie ekekeke ;)

    aah kak .. jom kita pakai nak kak ... syaa berkenan sbb material dia cantik sgt ... wangi katanya ;)

    ReplyDelete
  3. yelah kak ieda.. betul kata kak tini tu. kalau akak pakai mmg cantik. nak2 akak kan wanita yg berkerjaya. kalau cam izan ni segan lah plak... setakat nak pakai pegi jalan2 mcm cantik sangatlah pulak...

    ReplyDelete
  4. wahhh.. bagusla bila fesyen tudung skarang makin trendy n ikot peredaran zaman.. baru ramai yang berminat nk pakai tudung.. :)

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau muka nampak muda sokmo ni... Bangga gitu.. Eh lari tajuk lak.

    Mmg comel nampaknya tudung2 tu.

    ReplyDelete
  6. SAYA SUKA SHAWL...
    BELAJAR PAKAI DARI YOUTUBE JE..HEEH

    ReplyDelete
  7. Ishhhh....lawa gak tu...err...model nya laaa....ahakz

    ReplyDelete
  8. lawa2 shawal dia

    nnt kite skodeng :D

    ReplyDelete
  9. yelah kak, kalau akak pakai mmg cantik, saya belum pernah pakai shawl cenggini, kene tonton video ni hehehe

    ReplyDelete
  10. cantiklah shawl tu.. nampak mcm panjang.. oklah kalau panjang.. blh cover bhagian depan n belakang

    ReplyDelete
  11. k..bai kak!













    saya teruja nak terjah skang... hahahaha

    ReplyDelete
  12. xde GA ke diorg buat kak hahaha

    ReplyDelete
  13. cantik2...
    fesyen terbaru...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...