Friday, March 29, 2013

TIDAK MAHU BERPELUKAN & AKSI RANJANG : PRINSIP FAZURA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

prinsip seseorang memang kena hormat kan .. sekurang2nya dia tahu batas2 dia sebagai wanita islam walau pun pelakon . yelah nobody is perfect tapi mencari kesempurnaan itu adalah ibadah , mana tahu dari sikit2 macam nie allah bukakan mata hati dia utk berhijab dan seterusnya kearah yg lebih baik kan .. soo sama2 kita sokong kehendak dia .. jgn lah mengada2 nak komen konon fazura nie mengadalah , sindir lah ..

akak suke dia ... cantik dan bersopan orangnya .. ada standard tau .. @ mgkin juga dia nak jaga diri sbb semua orang kenal dia adalah teman rapat anak raja .. soo secara x langsung kena ada batas setiap apa yg dia buat kan .. kalau bukan kenal anak raja punn , akak x pernah dgr kisah yg x baik tentang fazura nie ! ... ;))

 Akhirnya pelakon jelita, Nur Fazura tampil menjelaskan pendiriannya yang enggan beraksi mesra dengan mana-mana pelakon lelaki. Ramai yang beranggapan Fazura tidak mahu langsung bersentuhan dengan lelaki apabila berlakon sehingga menimbulkan persoalan tentang gandingan terbarunya bersama Shaheizy Sam.

 Selepas membuat kenyataan itu, ramai yang ingat saya tidak mahu bersentuhan langsung dengan lelaki apabila berlakon. Tetapi bukan itu maksud saya. Sebaliknya saya hanya tidak mahu beraksi terlebih mesra seperti berpelukan atau berada di atas katil dengan pelakon lelaki. Jika bersentuhan sedikit seperti menyentuh tangan, ia masih lagi boleh.


Fazura juga melahirkan rasa terkejutnya apabila tindakannya menolak tawaran watak seksi dan ranjang turut menimbulkan spekulasi kononnya dia ingin menunjuk baik atau sengaja mahu menyindir pelakon-pelakon lain. Kata Fazura:-
Jika orang anggap saya mahu sindir pelakon-pelakon lain, itu salah kerana apa yang saya lakukan itu adalah prinsip saya yang tidak membabitkan orang lain
petikan : abang nara

ps : bersiaran dari raub pahang nie .. umah adik akak , saja bawa anak2 jalan2 .. sok baliklah pekan .. soo BW dari bilik komp dia ekeke ;)

19 comments:

  1. biarlah Fazura ngan prinsip dia yg tu :) bukan ke elok?

    ReplyDelete
  2. Elok larr ada prinsip....neway...selamat bercuti....

    ReplyDelete
  3. cantiknya fazura

    baguslah dia dah mula nak berubah kan

    ReplyDelete
  4. dh itu prinsip dia..sekurang2nye dia berubah sikit2..

    ReplyDelete
  5. assalam ieda..betul la tindakan fazura tu.memang salah pun kan..

    ReplyDelete
  6. hurmm..sokong tindakan fazura tu..
    org yg buta hati je menidakkan tindakan fazura tu elok..

    ReplyDelete
  7. ok lah kan..memilih watak mcm ni..tgk pelakon2 skang memang dah ramai yg berani bwk watak2 atas ranjang..huhu

    ReplyDelete
  8. cantiknya fazura ni kan...
    suker ngn prinsip dia ni..

    ReplyDelete
  9. saya pun suka dia..kalau tengok kat insta dia gambar2 dia dengan kawan2 dia semuanya orang yang biasa2 je.tak de gaya melebih2 ke apa..tak de gambar2 macam nak menunjuk macam artis lain.

    ReplyDelete
  10. ntahlah kak.... tapi sy suka fazura...=)

    ReplyDelete
  11. yup...hidup biarlah berprinsip tapi prinsip yang baik...bukan prinsip yang memakan diri sendiri... ^_^ salam jumaat kak...

    ReplyDelete
  12. ish apa hak dorang nk sindir2 tu.. sepatotnya doakan moga fazura boleh berubah jauh lebih baik lg..

    ReplyDelete
  13. suka fazura ni. cantek n bijak. prinsip yg bagos harus kite puji. xde istilah nk tjuk baik bagai. btol ckap akak, prubahan 2 x plu drastik. ckit2 pon InsyaALlah kite sm2 doakan :)

    ReplyDelete
  14. Cantik fazura.. Sekarang dia dh pandai lari dr kontroversi

    By: DJDANCHEF
    (djdanchef.blogspot.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lari =jawab kontroversi dgn berhemah.. Silap taip

      Delete
  15. fazura mmg baik la. suka dia. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...