Tuesday, March 26, 2013

TAMBAH STOK SELAGI HARGA BELUM NAIK



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

selamat pagi semua .... Have u Had your shake today ??

haa nie stok minggu lepas , semalam dan hari ini lagilah sebuk , nie hanya utk akak , ummi dan kakak sepupu yg baru nak cuba produk herbalife .. alhamdulillah .. seronok bila dpt bantu kawan2 dan saudara mara utk sihat dan cantik dengan Herbalife , produk nutrisi sihat ini ... 

walau harga agak mahal , tetapi berbaloi2 dengan kesihatan 
yg diperolehi .. ;)



seronok bila dpt sms dari coachee akk dah turun 5 kilo dlm masa 1 bulan , ada yang turun 3 kilo dlm masa 4 hari ! .... syukurrr alhamdulillah .. ada tuu cerita yg dia balik kg dpt teguran dari mak dia , badan dah nampak susut , rupanya dah turun 71kg dari 76 kg ! ... mana x akak happy ... syukur alhamdulillah sgt2 ..

paling seronok bila mak akak sendiri gain weight 2kg dlm masa 2 minggu ini ! ... wahh memang luar biasa .. TQ allah dan Herbalife bila menjadikan mimpi mereka jadi kenyataan ... dan buat blogger acik erna .. insyaallah kak brg sampai hari rabu nie yee ... x sabar tau kak  ! ;)

mood : sok dah mula cuti ... yehaaaaaaaa apa plan ?? huhu

14 comments:

  1. alhamdulillah..

    psst: akak lak dlm sesi naikkan berat badan, pelikkan!!

    ReplyDelete
  2. AJ nak try untuk naikkan berat badan...
    Tapi kene hold dulu.....
    Ada komitmen yang perlu perhatian sampai June... =D

    ReplyDelete
  3. hah??? naik lagi ke?? huhu... sebab tu gak la sdg berjimat2 nih... dua bulan sekali baru order... hihi... mmg berkesan kan... dlm nak naik atau trunkn berat bdan... ank sy pun dh berisi sejak mkn herbalife.. bdan jadi pejal.. sy pun dah rasa berat mkin naik je...hehe...

    ReplyDelete
  4. kak..apa perisa terbaru nutritions? mango ke?

    ReplyDelete
  5. wahh dah turun 5 kg! perghh... deqla nak naikkan berat badan.. skng baru 39kg.. nk lagi 3kg.. baru sesuai.. ;)

    ReplyDelete
  6. Mak, mak cik dan kakak sedara amy semua amek herbalife..so far memang nampak perubahan....

    ReplyDelete
  7. dapat sambutan hebat ye kak. :)

    ReplyDelete
  8. mcm tergoda...tp xmampu lagi mahal ni hehehe inshaa Allah one day kot akan kucubai hehe

    ReplyDelete
  9. salam kak..
    alhamdulillah..seronok baca..
    :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...