Thursday, March 7, 2013

SEBUK @ SANGAT - SANGAT SEBUK ahahha what ever !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

subhanallahhh .. sebuknyaa arinie tuhan sahaja yg tahu .. tercungap2 rasanya ! ... huhuhu x der entry dan x sempat nak BW .. sempat buka email sahaja .. padahal semua kerja melibatkan komputer dan internet akak nie .. tapi masih x sempat kerana banyak surat2 budak x hadir kuliah yang kena settlekan ... surat nak panggil budak2 nie perbicaraan lagi ... huhuh sib baik 3 orang sahaja .. tapi banyak salinan .. huhuhu .. macam biasa kalau kerja macam tu lah ...

nie dpt lah rasanya bernafas sekejap ... punnnnnnnnn x solat zuhur lagi tau ! ... nak pi solat dulu dan rasanya selebihnya nak sambung esok kooot .. x sempat dah nie .. baru rasa nak bernyawa kejap huhuh

bayangkan lahhh 8 program .. setiap program paling tidak dekat 10 orang x hadir kuliah ! .. haaaaaaaa tgk ! ... macam nak putus nyawa menaip surat , copy paste , edit alamat ! ... huwah2 .... memang mencabar kesabaran kuu ekekek .. ;) .... aibbbbbbbb kerja kena ikhlas .. baru rasa kerja tuu senang aje .. ye dok ????

ok2 .. mlm nanti akak terjah uolsss yaaaaaaaaaaa .. winduuu ;))
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk






25 comments:

  1. Sabar kak. Tarik nafas panjang² ☺☺

    Take your time sis.

    ReplyDelete
  2. rileks, rileks... tarik nafas panjang k..

    ReplyDelete
  3. akak kerja mana kak?..
    bahagian guaman ke?

    ReplyDelete
  4. Bawa bertendang kak, eh bertenang. Setiap yang pahit pasti ada manisnya...:)

    ReplyDelete
  5. assalam ieda..ieda sibuk kerja..acik sebuk melayahati he he

    ReplyDelete
  6. hahahha kelakar le aka nie , ok tarik napas lepas ,

    ReplyDelete
  7. jangan larik laju sangat kak...kang langgor batu....hehe

    ReplyDelete
  8. kekekekeee... gelak baca komen lizz kat atas tu... yelah ieda.. hati2 berlari tu.. kang terpijak taik lembu takdan brek.. kekeke...

    ReplyDelete
  9. salam kak ieda..fuh fih..rilex..tarik nafas, hembus..heheh

    ReplyDelete
  10. Tarik nafas panjang2 ^_^ hee

    ReplyDelete
  11. rileks la ieda...tarik nafas hembussssss..hehe

    ReplyDelete
  12. ye la..selagi x pindah opis baru..selagi tu sibuk...dah pack barang..nanti nak unpack plak..omg...

    ReplyDelete
  13. hah bawak budak2 pegi perbicaraan..?
    keje opis macam tu lah...rindu plak rasa nak keje :)

    ReplyDelete
  14. pelan2 kak takpe ada masa nnti sambung blogging k

    ReplyDelete
  15. nampak complicated je keja akak.

    ReplyDelete
  16. Sian akak...tarik napas dulu kak heheheeh kang mengah kang....

    Biase la tu kak mmg ade ari2 yg kite akan busy...hope semua kerja akak berjln lancar yeak...

    Busy mcm mane pun solat tetap no 1kan kak...alhamdulillah....

    ReplyDelete
  17. Kena pegi holiday ni :-)

    ReplyDelete
  18. Busy betul tu kak.....jgn stres2 tau...xmo jd mcm cikgu ni stres sampai sakit2 badan....errr betul ker cikgu stres huhu...itu kata doc sbenarnya.....tp hati ni rasa mcm ada benda lain

    ReplyDelete
  19. Bz sesekali, best jugak..mcm eina klau time nak audit je bz terlampau, QA department kan..huhu..

    ReplyDelete
  20. baut kerja dulu kak,,,,

    ReplyDelete
  21. Hheee, betul tu kak, bila keje kena ikhlas baru happy dan tak stress ;D

    ReplyDelete
  22. el pun sibuk gak sejak 2 menjak ni huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (179) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...