Sunday, March 3, 2013

RAHSIA ISTERI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

selamat pagi di hari minggu ini .. wahhh apa khabar semua ?? sure bermalas2an hari nie kan .. akak macam biasa .. dah bagun seawal jam 6.30 pagi , selesai solat terus ke dapur sediakan sarapan pagi , pagi nie hujan turun dengan lebatnyaa tau ! .... selesai sahaja org azan subuh di surau , sib baik hubby sempat ke surau menunaikan solat subuh disana .. syukur diatas perubahan hubby ... happy ;)

oh ya .. nie akak dpt dari FB ... seronok dan best pula bila baca .. harap2 suami2 di luar sana lebih prihatin dan boleh melihat didalam diri isteri masing2 ... macam hubby akak , dia x pandai buka internet2 nie .. kira buta IT lah ekekek .. bukan dunia IT ... x perlah ;) 


:: RAHSIA ISTERI YANG SETIAP SUAMI PERLU TAHU ::

" Cintai isterimu …apabila dia merasa kopi atau tea anda. Dia hanya utk memastikan rasanya sedap untukmu "

" Cintai isterimu…apabila dia 'memaksa' anda utk bersolat. Dia hanya ingin masuk syurga bersamamu "

" Cintai isterimu…apabila dia menyuruh anda bermain dengan anak-anak. Kerana dia tidak melahirkan anak itu dengan sendirinya tanpa dirimu "

" Cintai isterimu…apabila dia masak tidak sesedap ibumu. Kerana dia masih mencuba menjadi yang terbaik untukmu "

" Cintai isterimu...apabila dia merasa cemburu. Kerana dia memilihmu daripada berjuta lelaki di luar sana "

petikan : fb

 bila baca nie .. teringat suami akak suke minum kopi , selama nie .. setiap kali buat dia x pernah cakap apa2 ... pagi nie dia cakap sedap pula kopi yang sayang buat .. haaa tu yg macam pelik tuu .. ekekek .. dlm hati cakap wahhhh ekkeke .. cam ada makna aje ;)



9 comments:

  1. memang kalau eyza buatkan air untuk en suami, eyza akan arsa sedikit dulu...tapi selama buat nie en suami hanya cakap pandai syg buat air, sedap...hihi tu yg buat eyza makin bersemangat nak bancuh aiar selalu...

    ReplyDelete
  2. wah mesti sedap sangat kopi akak buat hari ni..hehe

    suami firad pun suka minum kopi, kadang2 tghmalam minta buat kopi..hehe

    ReplyDelete
  3. Kopi bukan kegemaran suami sue tp kalau milo memang paberet dia. Malam2 kadang2 mintak milo sedap ala mamak. Heee

    ReplyDelete
  4. Menarik semua kata kata ni... Moga kita boleh jadi isteru yg baik n dihargai

    ReplyDelete
  5. lelaki kena baca & ingat ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. so true akak... nice piece of sharing... ^_^

    ReplyDelete
  7. salam k.ida..
    hihi.. pujian ade mkna ke tu..?
    tenkiu for shairng this.. hrp2 suami diluar sana peka:)

    ReplyDelete
  8. Want to watch live sex webcams? Take a peek at BongaCams.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...