Sunday, March 17, 2013

MEE SCRUDRIVER OR APE-APE AJELAH !


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa tajuk entah ape2 kan .. ekekek menu semalam nie .. cuma tercuit ati bila tgk balik pic nie .. hubby leh terpacul cakap mee ape nie .. dah macam scrudiver dah ahhahaha .. ngan anak2 akak sekali gelak , ape2 aje lah sayang ! .. janji awak makan .. sekali dia makan dia cakap sedapp ekke .. akak memang jarang goreng spiral nie , goreng speghati dan fetucini sahaja .. sekali lain lak kali nie kan .. ramuan sama sahaja .. cuma akak x lah buat ala2 western tuu .. risau hubby dan anak2 x makan ;)

janji sodap .. jalannnnnnnnnnnn ;))

 ramuan macam akak grg macaroni sahaja .. ada daging cincang ramli .. syukur licin !



yee dpt juga akhirnya nak makan sponge cake perisa ape ke nama nie erkk .. adehh leh lupe lak masa nulis entry nie .. huhuh faktor usia betoii ! .. tapi sedappp sgt2 suke akak .. ada rasa ala2 cake SR tau , haa nie rakan office yg buat .. besar nie hanya RM20.00 shja .. kira boleh sgt2 lahh .. dia punn baru belajar2 buat cake nie .. x sangka rasa dia sgt2 lembut dan sedap .. puas hati lah kan ..

soo ada yg nak order ?? duk area kuantan leh lahh .. apa2 sms 
akak ekekek .. dia boleh je buat .. 

 
adehh ape ke nama cake nie .. ala2 coffee dan cappuccino jee rasa 
dia .. aduhhh nyampah tul nak ingatkan nama dia .. erghhh ;)  
 




19 comments:

  1. hehe...screwdriver ya...xpe janji sedap kan kak

    ReplyDelete
  2. kek besar tuh rm20 jer, memang tersangat berbaloi kak...:)

    ReplyDelete
  3. cam cheese cake oreo jer tu..

    ReplyDelete
  4. kek...........jelesnye...............lame xbaking.........

    ReplyDelete
  5. wahhh memang nampak sodappp tu kak

    ReplyDelete
  6. Tu la ieda..kadang2j sedang elok tulid tiba2 hilang..lupa terus he he.scik pun kadang2 jadi macam tu jugak

    ReplyDelete
  7. erkk.. mee screwdriver? hihi.. macam sedap tu. ;)

    ReplyDelete
  8. Sedapnye kak...kek tu sgt menggoda.. :)

    ReplyDelete
  9. Tiba2 terliur tgk kek kak Ida tu

    ReplyDelete
  10. nampak sedap bebenor nih

    ReplyDelete
  11. Adehhh!! Pagi2 singgah sini terus lapaq.. :D

    ReplyDelete
  12. pasta...nmpak sedap kak..

    ReplyDelete
  13. ya hampunnn kek!!!takde hampunnn tgk tauu..ekekekek...

    ReplyDelete
  14. alahaii.. gmbo makanan lagik... hukhuk

    ReplyDelete
  15. Laparrrrrrr....

    Murahnya kek tu.

    ReplyDelete
  16. wow.. kek tu.. hehe..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...