Friday, March 22, 2013

MEE GORENG MAMAK !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok ! ok ! fine ... tayang jugak sbb dah lapoor sgt nie !
ingat nak pi rest yang buat mee goreng mamak nie hari nie .. tapi kedai tuu hari jumaat x buat masakan panas ! huhuhu sedey ! ... soo mana nak cari mee goreng mamak macam nie ?????????



sedappp gilee x leh cakap !
nak2 ada sop kosong kannn soo walawehhhhhhhhhhhhhhhhh 

tapi ari nie ingat nak makan nasi goreng ! huhuhu





32 comments:

  1. wow weeeee...menarik nyer!!!

    ReplyDelete
  2. saya xleh mkn lg.. msh berpantang.. hihi

    ReplyDelete
  3. Adik suka mee
    Mamak! Tgk pun tau sdp

    ReplyDelete
  4. da lama tak makan mee goeng mamak

    ReplyDelete
  5. ieda..acik pun nak makan nasi goreng..he he..minggu depan ye ieda..m2u problem..nanti kena baut manual..isi borang

    ReplyDelete
  6. ieda..acik pun nak makan nasi goreng..he he..minggu depan ye ieda..m2u problem..nanti kena baut manual..isi borang

    ReplyDelete
  7. mee goreng light2 je kan..nmpk sedap..alynn mkn ns berlauk plus ikan masin penyedap tekak..hihi

    ReplyDelete
  8. ayokk sodap nyeee..

    dh lama kut x makan cz tkut nnt amni kembong

    ReplyDelete
  9. baru mkn mee grg mamak kt cameron minggu lepas.

    ReplyDelete
  10. mai la penang..sini mamak banyak boleh masak..hahah

    ReplyDelete
  11. Nampak sedap. Terliur ni kak.

    ReplyDelete
  12. terbaiklah.. kegemaran sy jugak kalau kedai mamak dgn tosei hihihihihi

    ReplyDelete
  13. sedapnya mee gorang mamak, tapi sekarang susah tul jumpa yang betul2 sedap kat Kl ni...

    ReplyDelete
  14. ish, terliur lah kak... lama tak lyn mee grg mamak nih

    ReplyDelete
  15. kena cari mana rest mamak yg bukak ler gamaknyer hehehe

    ReplyDelete
  16. pernah makan mee goreng mamak yg best tp sypun lupa kat mana..haha

    ReplyDelete
  17. Suka jugak ngan mee goreng mamak..nie.. :)

    ReplyDelete
  18. perghhhhh nallerekek kak!! saya mmg hantu mee horeng heheheh

    ReplyDelete
  19. sedap kan mamak punya mee goreng..padahal takde la byk mana pun rencah2 nya..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasanya yg macam nie lah sedap dari banyak2 bahan tuu kan dik ;)

      Delete
  20. kitorang pun suka mee grg mamak kak ieda. kat yongpeng ada satu yg best. kedai tu dari en suami kecik dah buka... bila pergi sana mesti dia akan terkenangkan arwah ayahnya.

    ReplyDelete
  21. salam kak ieda..
    hahaha.. u make me Hungary for mee goreng mamak at this time..how? how? how? :p

    ReplyDelete
  22. As salam,

    Kak Ieda!!! Takmo kawan! :p Kena gigih jadi mamak malam ni nanti! huwaaaa~~~

    ReplyDelete
  23. mengancam la pic mee mamak nie hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...