Monday, March 18, 2013

LUNCH DI DELI COUNTRY REST

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

citer 2 minggu lepas .. haa amik , masa nie hubby x balik lagi ke Ktn , saja jalan2 bawa anak2 , umi dan ayah ke Berjaya Mega Mall , seyess dah lama x melayan makan2 dan bawa anak2 jalan2 macam nie .. yelah bila ada masa cuti2 nie akak ada program Herbalife soo bila ada peluang macam nie , kenalah rebut kan .. sedey sikit bila masa nie hubby x der ..

ok2 .. 1st amik duit dulu ekkee .. yelah nak berjalan x der ongkos x best .. ;)) soo dah standby budget lah walau x banyak .. hurmm nak buat guanoo ;)) jomm layan pic yg sempat akak rakam  


sblm pi makan cucuk duit dulu ! ... haa sah2 si zahrien dah nampak mainan di situ .. soo ibu dia kenalah paham kan .. bukan selalu punn ;))

 

 

layan lahh anak teruna sorang nie .. anggah tuu sebenarnya nak naik juga .. tapi bila cakap baik2 , nie utk budak2 jee ngah ... utk usia anggah x der ... sib baikk dia paham sgt2 ;) love uuu dear ... RM 5.00 nieee berapa minit drive punn akak x perasan dah huhuhu


lepas tuu kami singgah makan di deli country nie .. konon nak makan roti shja .. sekali .. hurmmmmmmmmm ;))

 

 

ini akak makan .. ape ke nama ntah RM 14.50 .. tapi ikan lahh bukan ayam 
@ daging ;)) sedap mehh !


sabriena punye ! RM16.50

grand nanny punye ! sukee tul dia makan ;)) RM 8.60
zahrien pun amik yg sama .. teruna sorang tuu memang x lepas dari nasi lemak ;))

mee kari pilihan ayah akak RM 8.60 , ummi makan roti shja .. amanina dan sabriena makan yg sama ... chicken chop .. overall semua sedap ,. berbaloi dgn harga ;))

34 comments:

  1. skang nie nafsu makan falsya dh xde la kak ieda..kalau x mesti membuak2 je nak makan..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam..adui rm5 jer cekik jering betul hee..


    wah anak teruna suka warna oren eh?

    ReplyDelete
  3. glup!!!kenapa menggoda sgt nieee..kekekeke...

    p/s : terus ai update gmbr ai terbaru kak!hehehehe...

    ReplyDelete
  4. assalam ieda..acik pernah jugak pi sana..jalan2 je..tak singgah makan pun

    ReplyDelete
  5. sibbaik ku dh lunch kak oii .. kalau x, mau ku jilat pc ..

    vrommm vromm, akil pun suke naik

    ReplyDelete
  6. Nasi lemakkkkkk tu nampak sedapppp ;D

    ReplyDelete
  7. Sedapnya kak idaaaaaaaaaaaaaaa..
    Kak ina suka tgk anak2 dara akak semua berhijab..
    Kalaulah ina ada anak dara..
    Sobssssssssssss!!
    Ina pakaikan shawl bagai..
    Hik3!!!!!

    ReplyDelete
  8. Zareef kan pantang nmpak tpt mainan tu kompem sangkut beberapa minit layan die main..klu pi megamall pandai jek die tarik tangan kite carik tpt moto keta nih..wuwuwuwu

    ReplyDelete
  9. seronoknya mkn beramai2.. cantik2 smua gmbo makanan..jeles.. buat terliur je..dah la tgh lapor ni..hukhuk...

    ReplyDelete
  10. Mee kari tu nampak best..
    Abah AJ suka ni...

    ReplyDelete
  11. sedapnya..tergoda ngan mee kari tu..

    ReplyDelete
  12. x tahan tgok mee kari tu..terliur...

    ReplyDelete
  13. Ooo..
    Nak makan roti ye..
    Haaaa...Tu dia..Hahahaha~

    ReplyDelete
  14. sedapnya tgk nsb dh mkn..hehe

    ReplyDelete
  15. alaaaaaaaaaaaa lapar le pulak tengok gambar2 makanan tu

    ReplyDelete
  16. harga boleh tahan ye kak..

    ReplyDelete
  17. comelnya ur grand nanny mkn nasi lemak...

    ReplyDelete
  18. Lapar plak tengok ni kak..sedap² semuanye...

    ReplyDelete
  19. Hehehehe kak tang motor tu mmg peberet dayyan kak...kalo nampak mmg die dah mengilitis nak naik heheheheh

    Sedap2 menu kak...lieya tergoda tgk menu akak tuu...dah le mmg antu ayam lieya ni kak....kalo laki pun mesti order mee kari jugak tu heheheeh

    ReplyDelete
  20. rajin akak berjln bwk mak ayah ngn nenek akak... menyelerakan betul menu2 yg ada tuh... terutama mee kari tuh... perkh

    ReplyDelete
  21. owhh sedapnya makan kak, hhehe biasalah bebudak kalau nmpk motor mcm ni, sekali round tu pun tak cukup hehehe

    ReplyDelete
  22. menu sume nampak sedap..... tetiba lapo chicken chop plak.. huhu

    ReplyDelete
  23. terliur sy tgk mee kari tu. favret jugak. ;)

    ReplyDelete
  24. M pun Kalau keluaq jejalan pi mall mesti kena berkepuk dulu poket ni Kalau tak Ada saja yang berguling nak main mainan tu...

    ReplyDelete
  25. terbaek la mi tu kak ieda.. hehe

    ReplyDelete
  26. kak ieda..
    ayu kembali berbloggg.
    singgah time malam mmg kn tahan nafsu

    harga mahal kalau sedap tak apakan....

    ReplyDelete
  27. semua menggoda..camanala nk thn hehe

    ReplyDelete
  28. Sedapnyeee... aktiviti gini mmg best sesekali.. janji anak2 happy :-)

    ReplyDelete
  29. ooo ikan mehh..i tot ayam...yummeh :)

    ReplyDelete
  30. lama x mkn mee kari ..n masak mee kari terliur tgk huh haha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...