Wednesday, March 27, 2013

LHDN & BAKSO MANTOPSS

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Salam semua

bersiaran dari bandar , ari nie x kerja , akk dah start cuti , pagi lagi dah kuar ada uruean di pejabat lhdn dan ssm , fuh dgn cuaca yg panas nie , tuhan shja yg tahu huhuhu , zahrien lak nak ikut , terpaksa lah bawa 


















dugaan betul dlm cuaca panas nie , sib baikk lah dlm pejabat kerajaan nie x ramai org , sejukkk , bila duk tuu rasa x nak balik lak huhuhu , urusan di pejabat alhamdulillah settle dgn cepatnya , dah siap semua , zahrien ajak lak makan di rest aida corners , ok lahhh , akk mkn baksoo , jadilah 


perghhh pedass dan mantopss betul rasanya ekeke , oh ya sorry ye , nanti akk bw ye , sejak dari semalam internet rumah di blok , nie update thru tab , tahu aje lah terbatasnya , insyaallah ptg nanti akk smbg bw yeee 




sampai rumah sahaja .. kami anak beranak tumbang ! kepanasan huhuhuh


16 comments:

  1. Bakso?...citarasa antarabangsa tu..hihihih..KZ pun suka..tapi tak nampak meatball pun..

    ReplyDelete
  2. bakso ni mmg sedapkan. KA Pun suka hehehe

    ReplyDelete
  3. Lamanya SA x makan Bakso...

    ReplyDelete
  4. laksa penang tu menarik perhatian aku ..wahhhhh

    ReplyDelete
  5. dah lama jga akak tak mkn bakso ni..

    ReplyDelete
  6. Ayah tolong makan untuk Zahrein ya? :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya bakso. cuaca mmg panas sekarang kan.

    ReplyDelete
  8. memang panas la..saya ni entah sehari berapa lali mandi la..tak tahan..

    ReplyDelete
  9. jelesnya dapat cuti2 sama famili, akak?? hurmmm lebih sebulan terpaksa bekukan cuti sndiri dek keja2 yg melambak2

    feveret akak tu, bak semangkuk........

    ReplyDelete
  10. selesai sudah ye ieda LHDN tu..
    tentang bakso tu tak pandai nk mkn lg...hihi

    ReplyDelete
  11. salam kak ida..

    bakso tu klu pedas lg sedap.. nyum2...

    ReplyDelete
  12. Nampak mmg sedap sangat bakso tu..

    ReplyDelete
  13. fuhhh,,, cuaca skrg mmg super panas. kurang minum air, alamak sakit tekak n mudah sgt la demam.

    ReplyDelete
  14. bakso!! teringat bakso kat 1 gerai area kepong.. perghh sedap tau kat situ..xtau ada lg ke x.. kena pegi tgk nih..hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...