Thursday, March 14, 2013

FOTO MESRA ALA SUAMI ISTERI ZAIN & CHE TA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hurmmmmmmmmmmmmmmmmm ;)







apa lagi .. laju2 beli media hiburan keluaran terbaru ini ! ... uishhh bertahun dah akak tinggalkan majalan hiburan MEDIA nie .. huhuhu zaman kuu dah berlalu ;)

41 comments:

  1. sabojerlerkan... kena kawen cepat2ni..

    ReplyDelete
  2. dh x minat beli majalah hiburan ..


    dh tgk pg ni kak ..seksi tui la cik ta

    ReplyDelete
  3. kawin la cepattttt..iskkk..

    ReplyDelete
  4. huhu..cikta nie,..suka pakai bj ketat,..tak malu ker ngan anak teruna dia tuu...ish..cpt2 kawen laa,..nyampah lak ngan depa nie..haih

    ReplyDelete
  5. cecepat kawinlah..elakkan perkara yang tak diingini...heheh

    ReplyDelete
  6. wah...teaser pre-wed pix ni... tiba2 kan... nampak sepadan pulak che ta dengan zain...mula2 saya bayangkan tentang age gap tu...tapi...well...not bad jugak... he he he...

    ReplyDelete
  7. hehe ceceapt kawen kak Ta..

    dh berbelas thn x beli majalah hiburan..skodeng2 blog hiburan je la nowdays hihihih

    ReplyDelete
  8. sama...dh lama ku tinggalkan ...hehehehe..

    ReplyDelete
  9. macam geli geli jer tgk dorg ni...hihi

    ReplyDelete
  10. doa saya buat mereka, bila dah selamat diijabkabul nnt, semoga bahagia selamanya dan kekal jodoh sampai syurga

    ReplyDelete
  11. ini lah masalah depa ni.. semuanya bagai nak rak.. nanti bila tak jadi pun bagai nak rak.. apa2 pun semoga depa jumpa kebahagiaan..dan bukan hayalan... dua'a for the best.

    ReplyDelete
  12. cepat2 la nikah..nk tggu ape lagi la dorg ni..

    ReplyDelete
  13. seksinya Rozita ni...cepat2lah kawin...

    ReplyDelete
  14. Mesra gitu...
    Tapi AJ adore gila dengan body Cik Ta....
    At her age, her body was superb.....

    ReplyDelete
  15. amboi mesra!!!

    suke tengok dan doakan mereka cepat bertemu jodoh!!!

    ReplyDelete
  16. body cikta mcm ank dareee
    semoga mereka kekal bahagia.

    ReplyDelete
  17. Cepat2lah kahwin,samalah kak Nurul memang x beli pun majalah hiburan.

    ReplyDelete
  18. Dah lama tak beli MH nie..

    Untunglaa Che Ta yer..

    ReplyDelete
  19. ena suka tgk kedua2nya.. tp seksi sangat2 c'ta ni..kesian dengan lelaki2 yg memandang. Moga dah kawin nanti tak seksi lg.. org cantik menutup aurat lg disukai dan dihormati.

    ReplyDelete
  20. amboiii.. melentiknya cik ta.

    ReplyDelete
  21. hye cit ta..suka betul pakai skirt paras lutut

    ReplyDelete
  22. kemain dierang ni...mesra alam gitu...selim melim che ta ni...

    ReplyDelete
  23. cepatlah kahwin utk elak dosa berpjgn..dan cpt lah berhijrah ke arah kebaikan mcm artis2 lain yg dh berubah pakai tudung..haihh

    ReplyDelete
  24. makin seksi che ta ni

    ReplyDelete
  25. eeee....pleaseeee la cik ta ni...sedor2 la diri tu sket..haishhh

    ReplyDelete
  26. saya doakan Allah beri hidayah kepada RCW...usia dah makin lanjut...

    peringatan utk diri saya juga

    ReplyDelete
  27. wah wahh wah.. no komen.. hehe

    ReplyDelete
  28. teringat seawal kemunculan cik ta ni. sopan je. masa zaman cerita diari ramadhan rafik..

    ReplyDelete
  29. saya pun dah lama dok beli majalah hiburan ji... salam perkenalan.. jom join blog saya ..kisahfirdausi.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. astagfirullahalzim.. mengucap pjg tgk gmbo2 ni...huhu... cpt2 la kawen oiitt...

    ReplyDelete
  31. amboi baju....semoga berkekalan la diowng nie

    ReplyDelete
  32. salamlah kita eida... dah bertahun tak beli majalah hiburan ni.. tp rasanya akak mmg tak pernah beli majalah media ni.. yg biasa beli zaman2 remaja dulu cuma urtv dgn mangga.. kekekekee...
    skrg beli majalah masakan & dekorasi rumah aje.. hahaha...

    ReplyDelete
  33. doakan yg baik2 sajalah utk mereka berdua ni.

    ReplyDelete
  34. Tak sabar tunggu mereka ni kawen :)

    ReplyDelete
  35. tu yg x brp nak suka tu kahwin ajelah !

    ReplyDelete
  36. meremang tgk -_-

    rasa pelik, dah berumur buat gitu -_-

    ReplyDelete
  37. mana la zain tak jatuh hati.. ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...