Thursday, March 14, 2013

BALIK AWAL ATAU LEWAT ?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaaaaaaaaaaaa renung2kan lah yeeeeeeee .. punnn utk BOS-BOS jugak ekkeke ;))


uishh akak nie x sabar nak balik nie ... sok JUMAAT kann kan kan .. ngehx3



23 comments:

  1. ihikss...eh...tiba2 teringat dulu pun pernah up entry yang sejibik cam ni... balik awal atau balik lewat bergantung kak...

    kalau banyak kerja lewatlah jadinya... tapi kalau x banyak dan x menuntut saya untuk stay... memang x ler nak stay... rumah tu nak kena berkemas jugak... ekekekee...kalau asyik balik lewat jer...bila masa nak lipat kain baju, nak gosok baju, nak membasuh dan nak memasak (poyo jer cam masak hari2... hari kerja memang jarang la masak kat umah...x der sapa yang nak makan pun...)

    ReplyDelete
  2. betul-betul....
    kalau balik lewat ngadap belog ok lagi ini balik lewat kena ngadap keja..stressss...hahahhaah

    ReplyDelete
  3. masa sy bujang dulu, kerja banyak sgt, urgent pulak tu, balik pukul 11 malam. gila betul.. hahaha

    ReplyDelete
  4. SOKONGGGGGGGGGGGGGGGGG

    balik lmbt pun takat layan tent wat po kak .. baik balik tgk anak2 lg best

    ReplyDelete
  5. mcm kat ops saya smua org balik awl sbb bos x galakkan balik lmbt jimat letrik :D

    ReplyDelete
  6. Betul tu...Setuju sangat...

    ReplyDelete
  7. xde peluang balik awal..ni pun kat opis lagi...sedeyyyy...

    ReplyDelete
  8. asssalam ieda..acik suka sangat n3 ni

    ReplyDelete
  9. hahahah. same je la ngn situasi kat office ni. sedih2!

    ReplyDelete
  10. setuju rasa cam nk copy je kata2 tu letak kt office...kihkih

    ReplyDelete
  11. salam kak ida..
    hehehe..setuju banget!

    ReplyDelete
  12. kene bg kat suami saya ni kak

    ReplyDelete
  13. selalu je balik awal. sharp2 pukul 6 dah tunggu siap2 depan pintu. hehe..

    ReplyDelete
  14. hahaha cam kenakan el je ni
    el keje kt ofis tu mmg org paling awal balik abis keje kul 5.30
    org perak kate
    x sio teman nk dok lama kat situ w/pun 1 minit huh..hahahaha

    ReplyDelete
  15. bos kena paham la waktu kerja sampai jam berapa..nak suruh balik lewat bayar la lebih..apa ingt tangggungjawab kita ni kat tempat kerja je ke??banyak lagi yang penting boss oi...heheheheh

    ReplyDelete
  16. dulu rajin gak wat keja tanpa kira masa tp krg ni, lemau semacam jer...

    ReplyDelete
  17. Teringat zaman bekerja yg asyik kena balik lewat sebab kurang komitmen dr org lain :( merajuk tu yg berhenti ;)

    Kerja2 juga.. kena jaga kesihatan dan masa utk famili. Betul tak kak ieda?

    ReplyDelete
  18. deqla balik awal.. sbb naik bas khas..kalo lmbt alamatnya byebye la...hihi

    ReplyDelete
  19. Setuju sgt... sy staff yg plg blk awal kt opis ni :) : D

    ReplyDelete
  20. AJ cukup time je tak tunggu dah... =D

    ReplyDelete
  21. intan kul 6 je cabut..x pernah keja lbih masa..hehe.suma staff gitu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...