Saturday, March 16, 2013

AKHIRNYA TANITA INNERSCAN DALAM GENGAMAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

alhamdulillah , akhirnya dengan partime Distributor cum Coach Herbalife , akak dah mampu membeli penimbang analisa Tanita Innerscan ini ! ... syukur , tanpa mengeluarkan duit kocek sendiri ia adalah sesuatu yang sgt2 membanggakan akak ... syukur kepada allah yg memberikan akak semangat dan usaha yg x pernah putus untuk membantu kawan2 dan individu2 yang ingin sihat bersama akak ... 

alhamdulillah juga dah hampir 2 minggu penimbang tanita nie bersama akak , seronok kerana dah 2 kali akak timbang untuk diri akak sendiri , syukur berat x naik dan still maintain 72kg ! ... actually masih jauh lagi perjalanan akak nak mencapai berat ideal sekurang2nya 68kg ... tapi akak bangga kerana dengan Herbalife hampir 5 tahun akak berjaya turun 24kg ! ... ia sesuatu yg membanggakan akak ! .... syukur ...

kini dengan Herbalife , banyak kebaikan , faedah dan pelbagai lagi yang akak perolehi , disamping tujuan utama untuk turun berat badan , sihat dan bertenaga , akak juga dapat membantu kawan2 diluar sana yang ingin sihat , kurus dan dapat ubah cara pemakanan mereka dengan lebih baik .. itu yang lebih penting ! .. ;))




so kepada sesiapa sahaja di luar sana yang ingin sihat , turun berat badan dan cantik , janganlah segan2 untuk hubungi akak , jom akak perkenalkan dengan nutrisi dalaman yang mempunyai banyak kelebihannya .. sesuatu yang sangat luar biasa akan anda alami bila anda hendak merubah kehidupan anda menjadi lebih sihat

ingat .. Herbalife bukan UBAT ! 
Herbalife bukan ANTIBIOTIK !
Herbalife bukan SUPLIMENT !

tetapi Herbalife adalah makanan sihat , nutrisi seimbang yang menggantikan makanan yg kita makan hari2 tu ! makanan yg berlemak , berkarbohidrat , gula tinggi dan kolestrol .. kita memang kena mula berubah untuk makan makanan sihat , gantikan apa yg kita makan selama ini .. 

insyaallahhh  herbalife tidak merawat dan mengubati penyakit ..tetapi bila kita mengamalkan permakanan nutrisi yg baik ini dan penjagaan permakanan yg baik insyaallah semua penyakit di dunia dapat di ubati, badan kita sangat ajaib, bila ia di berikan makanan nutrisi yg terbaik untuk sel, automatik badan kita mampu membuat keajaiban 

oh ya kepada yg duduk di sekitar Pekan, Kuantan call akak untuk temujanji analisa kesihatan secara percuma ye ! x perlu bayar , insyaallah akak yakin boleh bantu anda2 yang mempunyai masalah berat badan , naik berat badan dan kekalkan kesihatan ! 

jangan lupa lawati BLOG akak INI utk mengetahui bagaimana anda boleh berjaya seperti akak ! ... ;)

DAN JIKA RASA HERBALIFE MAHAL , JANGAN RISAU , HUBUNGI AKAK UNTUK KETAHUI BAGAIMANA ANDA BOLEH MENDAPATKAN HERBALIFE LEBIH MURAH DENGAN 25% DISKAUN ! 

22 comments:

  1. bagus penimbang ni kak...tahniah sebab dah berjaya ada di dalam genggaman... ^_^

    ReplyDelete
  2. wow hebat juga tu bejaya kurang 24kg :D


    ReplyDelete
  3. salam kak..
    alhamdulillah..
    tahniah tau.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah ieda! bnyak tu 24 kg

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, tahniah akak :)

    ReplyDelete
  6. saya jumpa ikea kat sini :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak, err apa bezanya dengan penimbang biasa tu kak?

    ReplyDelete
  8. tahniah ieda..acik dah tak sabar he he..insyaallah

    ReplyDelete
  9. wah, tahniah kerana berjaya turunkan berat badan. Bestnya ada penimbang tu...

    ReplyDelete
  10. boleh timbang selalu.. ;)

    ReplyDelete
  11. Tahniah akak....hebatnya...

    ReplyDelete
  12. tahniah kak
    dpt kekalkan berat yg ideal ;)

    ReplyDelete
  13. tahniah kak, berkat usaha akak dapat kekalkan berat badan dan mendapat apa yg diidamkan, pemcapaian yg baik utk 2013 ;)

    ReplyDelete
  14. ALHAMDULILLAH...akhirnya...

    ReplyDelete
  15. hebat ! dah ada penimbang tu...bisnes pun tentu dah kencang..tahniah..

    ReplyDelete
  16. Promosi Rainbow AlQuran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja!

    http://bit.ly/cd2aQx

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  18. rezeki kak ieda.. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...