Friday, March 15, 2013

ADA MAJLIS PERPISAHAN , ADA MAKAN !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua 

majlis perpisahan salah seorang staff di bahagian pemasaran UCSA , adik linn retire kerana nak pindah ke KL ikut bakal suami .. bestnyaaaaa !!! ... dan mcam biasa , kami2 adakan jamuan makan2 perpisahan buat adik linn dan kebetulan menyambut harijadi kawan2 yg sambut bday bulan Mac baru2 ini .. soo sekali arung .. 
haa nie majlis kami organize sendiri bukan dari management UCSA okeh ;)) pandai2 sendiri buat majlis ekeke .. 

yaa bila dah mula .. apa layiee ! ;)

ada laksa pinang ! ... suke mak ! ;))

  satay ! .. paling suke ! ( berbulan2 x makan .. huhu )

puding caramel cake ! ... sedap banggat !

red valvet cake with ice cream ... dua2 kek nie adalah dari 
ex officemate kami 

laksa pinang dari org kuantan .. sedapppp sgt2 ... makan satay ,
 makan laksa lakk huhu

yee itulah linn , yg bertudung kuning langsat ... senyumm aje ;)
semoga di berjaya dalam apa jua bidang yg akan dia ceburi selepas ini .. kami semua mendoakan kejayaan dan kebahagiaan yg bakal linn tempuhi ... 
best of luck ! ... 

bile nak buat makan2 nie .. ada sesiapa lagi nak berhenti ! ekekekek



28 comments:

  1. akakkkk...laksa tu mengiurkan... hu hu hu... dah lah pukul 12.04 ni kan?

    ReplyDelete
  2. Salam kak iieda comel...sedapnya sate tu..intan la n duk lapo satey je..terliur..huhuh...memang best..ada majlis perpisahan je ada la makanan..:)

    ReplyDelete
  3. sedapnya kek tue...dh lama xmkn..laksa nie sejak preggy xsuka dh mkn

    ReplyDelete
  4. ah kek keremal...nak sikit!

    ReplyDelete
  5. Terliur tengok laksa tu...

    ReplyDelete
  6. makan makan free macam ni adalah acara yg paling best....hahhaha...

    ReplyDelete
  7. good luck tu Lynn, semoga success after this...by the way laksa tu sedap nampaknya...

    ReplyDelete
  8. wah!... meriahnya ..... makanan pun macam2... munna terliur dgn kek red velvet tu

    ReplyDelete
  9. untungla ada kawan berenti keje kann leh mamam free jakk.., ahhks

    ReplyDelete
  10. bestkan makan2 gini...laksa ngan satay tu kemain sedap nampaknyer...terliur...

    ReplyDelete
  11. kat ofis akak dah lama tak adakan majlis perpisahan.. biasanya company raikan dgn farewell lunch bersama2 dgn staff dr department sama jika ada staff yg nak berhenti...

    wahh.. akak pun dah terliur tgk laksa tu..

    ReplyDelete
  12. Uimakkkk kak oiiii..
    Geram nengok laksa tu..
    Sedap je rupanya..
    Happy weekend & TC yer.. ;D

    ReplyDelete
  13. adehh sebu tgk mknan bnyk2 ni kak ..

    tp yg paling 'sebu' tgk kek itu uhuhuh

    ReplyDelete
  14. sedapnya kek tuh..syok kan klu ada mkn2 ni..nak2 klu FREE..kekeke

    ReplyDelete
  15. nk jugakkkkkkkkkkk...hehe..

    ReplyDelete
  16. pergghh sedap2 menunya...td kat opis deqla pun ada jamuan...tp kalo deqla mmg x smpt dah nk bergmbo..hahaha..

    ReplyDelete
  17. kalau masuk kerja, aja jamuan makan tak? ekekeke

    ReplyDelete
  18. kalau masuk kerja, aja jamuan makan tak? ekekeke

    ReplyDelete
  19. akk..akk mmg nak bg el dengki eh
    akk..akk mmg nak bg el terliur eh
    akk sengaja letak gambar besar ni
    nak suh el jilat skrin komputer
    akk kijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    hahah lebiu kak

    ReplyDelete
  20. sama mcm opis ema...kalau ada yang tukar mesti ada jamuan...itu yg syokk..dpt makan fre...ahaks

    ReplyDelete
  21. sodap kak oooiii...laksa ngan sate tue mengancam...

    ReplyDelete
  22. Nampak sedapppp laksa tu! ;D hee

    ReplyDelete
  23. mst de makan2 sebelum perpisahan sbb tak nak bg layan sedih... sekali lagi terjumpe org post gamabr laksa.. popular laksa ni ek.. huhu.. lma x buat laksa..

    ReplyDelete
  24. kek tu sangat menggoda saya kak. ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...