Sunday, March 3, 2013

5 LAGI TERKORBAN DI SEMPORNA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

x tahu nak cakap ape dah ... betul atau tidak .. dah macam2 hal sgr sekarang nie ......... apa yang terdetik dihati , perkara macam nie kenapa nak di buat main2 .. pihak nie cakap ini , pihak tu cakap ini ! ... nyawa siapa yg di pertaruhkan nie ??? aduhhhhhhhhhhhh satu je .. selamatkan lah kami dari menjadi mangsa ... !



sumber : FB

sumber terkini ini jika benar , betul2 membuatkan hati kita resah gelisah ! selamatkan lah mereka - mereka yang berjuang untuk negara , yang tidak pernah memikirkan ini adalah akibah dari perbuatan sesiapa .. mereka hanya tahu mempertahankan negara dan mendengar arahan ... kasihani anak2 mereka , isteri mereka dan keluarga mereka ..:(

20 comments:

  1. haah..saya pun ada baca kat FB PDRM Sabah..5 lagi anggota kita yg terkorban..al-fatihah..semoga semuanya selesai dengan baik tanpa pertumpahan darah lagi

    ReplyDelete
  2. Semoga semuanya dapat berakhir dengan segera..risau,resah,simpati..marah semua ada.

    ReplyDelete
  3. kak ieda..sedihhhh..husbnd sy br je berlepas ke labuan gara2 isu ni..:'(

    ReplyDelete
  4. assalam ieda..kita pun turut risaukan..semoga semuanya selamat

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya pulih seperti sediakala

    ReplyDelete
  6. sebaknya hati..
    al fatihah buat mereka

    ReplyDelete
  7. mmg sedih sgt kak. diorg ni ikut arahan jea. so org yg bagi arahan tu harap buat la sesuatu.

    dah ramai yg terkorban. nak tunggu brapa ramai lagi yg terkorban agknya.

    ReplyDelete
  8. al-fatihah buat parajurit yg berjuang tu

    semoga kes ini cepat2 selesai, dah tak sanggup nak dengar berita macam ni :(

    ReplyDelete
  9. alfatihah utk yg terkorban..moge cpt2 selesai ;(

    ReplyDelete
  10. Baru tgk di tv.,sebak n sedih n sayu.. mmbygkan kalau kita di tmpt si isteri yg suami terkorban.. Ya Allah... sampai bila kemelut ni akan berlarutan...

    ReplyDelete
  11. geram pulak rasa..dah banyak nyawa yg terkorban..Islam sesama Islam berebut takhta..tak habis2 nak jadi sultan..

    ReplyDelete
  12. Sedihnya.. Semoga cepat berakhir kemelut ini..

    ReplyDelete
  13. Semuanya dah 8 orang yg terkorban kak...sedihnya...
    Takziah buat keluarga mangsa...Al-fatihah..

    ReplyDelete
  14. mcm mcm berlaku lately..
    mari kita sama2 doakan bumi msia ni aman damain :(

    ReplyDelete
  15. moga semua ni cepat2 lah berakhir

    ReplyDelete
  16. semoga segalanya baik2 dan dapat menemui jalan penyelesaian dengan segera...

    ReplyDelete
  17. harap2 semua berakhir dgn baiklah !

    ReplyDelete
  18. takziah utk semua keluarga mangsa

    ReplyDelete
  19. salam k.ida..
    alfatihah buat mereka yg terkorban..semoga allah melindungi pewira yg sedang berjuang

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...